Season Pass Star Wars: Battlefrontu je k dispozici zdarma
Star Wars: Battlefront Novinka Season Pass Star Wars: Battlefrontu je k dispozici zdarma

Season Pass Star Wars: Battlefrontu je k dispozici zdarma

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Na Originu a PS4 je zdarma pro všechny majitele hry, na Xboxu One však akce platí jen pro předplatitele Xbox Live Gold.

Reklama

Jestli stále hrajete Star Wars: Battlefront z roku 2015, máme pro vás nejen slova uznání za trpělivost a vytrvalost, ale i dobrou zprávu. Společnost EA dnes uvolnila Season Pass, takže si majitelé hry mohou zdarma zahrát všechny čtyři placené DLC, konkrétně Outer Rim, Bespin, Death Star a Rogue One: Scarif.

Jestli vlastníte Battlefront na PS4 nebo na PC (tedy na Originu), jednoduše zamiřte na PlayStation Store či obchod Originu a Season Pass si přidejte do knihovny přes tlačítko Add to Basket (PS4) a Add to Game Library (Origin). Na Xboxu One je situace složitější, Season Pass je v obchodě Microsoftu zdarma jen pro předplatitele Xbox Live Gold. Ostatní vyjde na 599 Kč.

Zatím není jasné, jestli jde o trvalou nebo časově omezenou akci, takže jestli máte o Season Pass Battlefrontu zájem, raději s aktivací a přidáním do knihovny moc neotálejte. Je možné, že za určitý čas bude Season Pass na všech platformách zase placený.

Troufám si říct, že tentokrát jde o výhru pro všechny strany, a to včetně těch, kteří si Season Pass či jednotlivé přídavky v minulosti koupili. Playlisty, v nichž se s obsahem všech DLC setkáte, totiž často zejí prázdnotou. Aktivní komunita Battlefrontu je zkrátka v tuto chvíli poměrně malá a většinou se orientuje na obsah původní hry.

Kvůli nedostatku hráčů tak bylo DLC dlouhé měsíce možné hrát jen v omezené míře a Season Pass byl vcelku zbytečná investice. Jeho uvolnění pro všechny tudíž znamená, že se zvýší šance na to, že si na Hvězdě smrti, na tropickém Scarifu nebo v oblačeném městě na Bespinu zahrajete častěji a s více hráči. Teď by to ještě chtělo vyřešit ty zástupy cheaterů, ale na jejich postih už je nejspíš trochu pozdě.

Když pomineme otázku, jak dlouho bude Season Pass zdarma k dostání, můžeme se ještě ptát, proč EA vlastně něco takového dělá. Pravděpodobně jde o snahu nalákat více hráčů na nadcházející Star Wars: Batttlefront 2, který vyjde 17. listopadu. Na podobnou akci koneckonců došlo už v případě Battlefieldu 1, který je taktéž od EA a DICE. Před jeho vydáním byly postupně uvolněny všechny dodatečné balíčky Battlefieldu 4 a Battlefieldu Hardline.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama