Šéf Arkane Lyon opouští studio
Novinka Šéf Arkane Lyon opouští studio

Šéf Arkane Lyon opouští studio

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Romuald Capron v něm působil téměř 17 let.

Reklama

Je to teprve několik týdnů, co vyšla hra Deathloop od lyonské centrály studia Arkane. Titul si vysloužil výborné hodnocení u kritiků i samotných hráčů, u nás obdržel v recenzi krásných 9 bodů z 10. I přesto se teď dozvídáme poměrně nemilou zprávu. Romuald Capron, dosavadní šéf Arkane Lyon, totiž oznámil, že ve studiu končí. Napsal to na LinkedInu, o čemž následně informoval magazín VGC.

Capron v Arkane pracoval od ledna 2005, kdy zastával pozici COO a production director, šéfem studia se pak stal v dubnu 2019. Ve svém příspěvku uvedl, že odchod byl velmi těžkým rozhodnutím, ale chtěl z Arkane odejít, protože cítí potřebu zkusit něco nového a zároveň chce trávit víc času s rodinou.

Šéf Arkane Lyon opouští studio

"Jsem velmi pyšný na to, co jsme s tímto úžasným týmem dokázali. Úspěšné vydání Deathloopu je jen dalším důkazem, že Arkane má před sebou zářnou budoucnost a jedinečné místo v našem průmyslu," uvedl Capron.

Vypadá to, že studio už nebude mít jenom jednoho šéfa, ve svém přípsěvku totiž Capron píše, že ho teď budou vést Dinga Bakaba (game director a co-creative director), Sébastien Mitton (art director a co-creative director), Hugues Tardif (technical director) a Morgan Barbe (executive producer).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama