Série Battlefield: Bad Company se jednoho dne vrátí
Novinka Série Battlefield: Bad Company se jednoho dne vrátí

Série Battlefield: Bad Company se jednoho dne vrátí

Michal Burian

Michal Burian

19

Kreativní ředitel švédského studia DICE tvrdí, že si série vzala jen velmi dlouhou dovolenou.

Reklama

V komentářích a diskuzních fórech po celém světě, včetně Česka, můžete narazit na skupinky hráčů, kteří by si rádi zahráli další díl ze série Battlefield: Bad Company. DICE dlouho na tyhle prosby nereagovalo. Nedávno se však k tomuto tématu vyjádřil sám kreativní ředitel a jeho odpověď dává do budoucna naději všem fanouškům Bad Company.

Lars Gustavsson se nechal slyšet, že v současné době mají plné ruce práce s dokončením nadcházejícího Battlefieldu 4 a zároveň pracují na Mirror's Edge 2 a Star Wars: Battlefront. Na sérii Bad Company ale nezapomněli. “Věřte mi, že jsme na Bad Company nezapomněli, série je jen na velmi dlouhé dovolené. Jednoho dne se vrátí, “ vzkázal Gustavsson všem přes server Polygon.

“Rád bych pracoval na dalším dílu Bad Company. Když jsme začali s 1942, byla to skvělá práce plná nadšení a vášně. Pak jsme se pustili do dalších válečných konfliktů v různých dobách a já jsem si všechny zamiloval, stejně jako moje malé děti. Kdy přišlo Bad Company, znamenalo to pro nás tvůrčí svobodu.“

Série Bad Company se poprvé objevila v roce 2008 a o dva roky později vyšlo pokračování. Doufejme tedy, že DICE se skutečně v budoucnu k této značce vrátí.

Připomeňme, že Star Wars: Battlefront by mělo vyjít v létě 2015, zatímco Mirror's Edge 2 bude v prodeji na next-gen konzolích a PC až bude dokončeno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama