Série FIFA Manager od EA pozastavena
Novinka Série FIFA Manager od EA pozastavena

Série FIFA Manager od EA pozastavena

Michal Burian

Michal Burian

4

Zakladatel a designér studia Bright Future to oznámil v otevřeném dopisu, kde přiznává, že je porazil konkurenční Football Manager od Segy.

Reklama

Sportovní divize společnosti Electronic Arts se rozhodla pozastavit vývoj budoucích dílů série FIFA Manager. Poslední díl vyšel v říjnu letošního roku a dalšího se asi jen tak nedočkáme.

O situaci se rozhodl v otevřeném dopise rozpovídat Gerald Köhler, zakladatel a designér německého studia Bright Future, kde probíhal vývoj fotbalového manažeru pod hlavičkou EA.

"Abych vše vyjasnil, bylo to velmi těžké rozhodnutí. Fotbalový manažer je se svou složitostí velmi specifickou oblastí, populární hlavně ve dvou zemích (Anglie a Německo), kde v posledních letech dominuje jiný vydavatel (mluví o Football Manager od Segy, poz. redakce)."

"Dostali jsme se do bodu, kdy můžeme vylepšit už jen engine nebo přidat sociální on-line funkce. Když jsme vyhodnotili všechny tyto faktory, rozhodli jsme se pozastavit vývoj."

FIFA Manager je tu s námi od roku 1997 (dříve FIFA Soccer Manager), téměř vždy ale zůstal ve stínů konkurence v podobě Championship Manager, později Football Manager.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama