Série NHL by se mohla vrátit na PC, netají se EA Sports
NHL 17 Novinka Série NHL by se mohla vrátit na PC, netají se EA Sports

Série NHL by se mohla vrátit na PC, netají se EA Sports

Michal Burian

Michal Burian

30

Posledním ročníkem na počítačích bylo NHL 09 z roku 2008.

Reklama

Píše se rok 2016 a za šestnáct dnů vyjde NHL 17, ovšem pouze na konzole. Kdybyste si chtěli zahrát hokej od EA Sports na počítači, museli byste sáhnout po ročníku NHL 09, který spatřil světlo světa již v roce 2008. Ano, letos to je již osm let od doby, kdy naposled vyšlo NHL na PC. To je dlouhá řada let, za kterou se mohlo něco změnit. Dle všeho změnilo, lidé v EA Sports se netají tím, že by se série NHL mohla na počítače vrátit.

„U každého nového dílu NHL zvažujeme a posuzujeme možnosti a ptáme se, pokud bychom vytvořili PC verzi, kolik lidí by hrálo NHL na počítači. Kolik by nás to stálo? Jsou to otázky, kterými se zabýváme každý rok. Těmito otázky se budeme i nadále zabývat. Našim cílem je oslovit co nejvíce hokejových fanoušků. Pokud by tento cíl znamenal vydat hru na PC, je to něco, na co bychom se určitě podívali,“ prozradil producent Sean Ramjagsingh v rozhovoru pro GameSpot.

Nedávno se k vydání dalších sportovních her od EA vyjádřil i viceprezident EA Canada a EA Tiburon. Podle jeho slov jsou všechny hry pro počítače závislé na poptávce. Ta je stále vysoká u série FIFA po celém světě, zatímco u Maddenu je to méně, ten není tak globální, což je pochopitelné. Pokud se to změní, nebránili by se v EA vyvíjet PC verze těchto sportovních her, včetně NHL.

Snad se jednoho dne dočkáme, že NHL vyjde ve verzi pro počítače.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama