Série Saints Row měla v minulosti zavítat i na PSP
Saints Row Novinka Série Saints Row měla v minulosti zavítat i na PSP

Série Saints Row měla v minulosti zavítat i na PSP

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Projekt s názvem Saints Row Undercover byl ale v roce 2009 zrušen.

Reklama

Sérii Saints Row známe díky hrám pro PC a konzole a někdo si možná vzpomene i na odnož pro Javu. Dnes však vývojáři ze studia Volition odhalili, že se značka Saints Row mohla podívat také na PSP.

V THQ si jednoho krásného dne řekli, že Saints Row 2 je velmi úspěšné, takže by mohlo dojít k portu na mobilní platformy. A tak se začalo pracovat na projektu s kódovým označením Saints Row 2 PSP.

Tvůrci si ale uvědomili, že není možné vzít Saints Row 2 a prostě ho převést na PSP, takže se z tohoto nápadu vyklubal samostatný, nikdy neoznámený titul známý jako Saints Row: The Fall nebo Saints Row Undercover, což měl být zjevně finální podtitul.

V Undercover, na němž pracovalo externí studio, neměl chybět otevřený svět nebo tvorba vlastní postavy. Volition a THQ se ale po čase shodli, že hra nesplňuje požadavky na řádnou hru ze série Saints Row. V roce 2009 byl tedy projekt Saints Row Undercover zrušen a série se na PSP ani jiný handheld nikdy nepodívala.

Díky nově zveřejněnému videu se můžete podívat na útržky gameplay záběrů z rozpracované verze hry. Více bychom měli vidět příští čtvrtek, 28. ledna ve 23:00 našeho času, kdy Volition uspořádá speciální stream, v němž Undercover blíže představí.

Nutno ale říct, že nejde o jediný zrušený projekt, jenž měl nést jméno Saints Row. Před více než rokem jsme se dozvěděli i o bojovce Saints Row: The Cooler, kterou v roce 2010 připravovalo studio Heavy Iron a která měla využívat pohybové ovladače PS Move a Kinect.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama