Série The Crew od Ubisoftu by se mohla přejmenovat na Motorfest
The Crew Novinka Série The Crew od Ubisoftu by se mohla přejmenovat na Motorfest

Série The Crew od Ubisoftu by se mohla přejmenovat na Motorfest

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Okolo nového dílu se točí nové spekulace.

Reklama

Známý insider Tom Henderson prostřednictvím svého webu Insider Gaming po čase opět rozvířil spekulace ohledně závodní hry The Crew 3 od Ubisoftu. Henderson už letos v březnu psal o tom, že hra nese kódové označení Project Orlando a aktuálně vzniká ve studiu Ubisoft Ivory Tower, které vytvořilo i první dva díly série. Nově tvrdí, že se dostal k obrázkům ze hry, kterým dominuje logo Motorfest.

Henderson však dodává, že v současnosti neví, zda se hra bude jmenovat čistě Motorfest. Je klidně možné, že chystaný titul ponese název The Crew: Motorfest. Z poskytnutých obrázkům dále dle svých slov vyčetl, že nás hra vezme na havajský ostrov Oahu a pochlubí se novým enginem.

Nový díl by měl i přesto do určité míry vycházet z The Crew 2. Hráčům má být dokonce umožněno importovat svou sbírku aut z druhého dílu. Svázanost právě s The Crew 2 z roku 2018 by dávala smysl. Dle starších spekulací měl být totiž aktuálně chystaný díl pouhým DLC pro dvojku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama