Série Zaklínač má na kontě 25 milionu prodaných kusů
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Série Zaklínač má na kontě 25 milionu prodaných kusů

Série Zaklínač má na kontě 25 milionu prodaných kusů

Michal Burian

Michal Burian

14

O víkendu proběhne první technický test PlayStation 4 verze Gwent: The Witcher Card Game.

Reklama

Polská společnost CD Projekt se pochlubila, že série Zaklínač do konce loňského roku prodala přes 25 milionu kusů po celém světě. Kumulativní tržby za prodej Zaklínače 3: Divokého honu předčily jednu miliardu polských korun, což je zhruba 236,5 milionu euro.

CD Projekt hodlá v letošním roce pokračovat v rozšiřování značky Zaklínač. Nepůjde ale o žádný nový díl, místo něho je ve vývoji samostatná karetní hra Gwent. Další klíčové kolo testování bude zahájeno na jaře, aby v druhé polovině letošního roku mohla dorazit plná verze.

Pokud hrajete na konzoli PlayStation 4, tak se budete moci účastnit prvního technického testu PS4 verze Gwent: The Witcher Card Game. Test, který má za cíl otestovat chování PS4 verze při velké zátěži, proběhne od 31. března (19:00) do 3. dubna (9:00). Beta bude ke stažení z PlayStation Store a k hraní nepotřebujete PS4 Plus. Potřebujete jen 3 GB volného místa na pevném disku konzole, přičemž si budete moci vyzkoušet tutoriál, nehodnocené zápasy a vytváření vlastních balíčků karet.

CD Projekt má v současné době ve vývoji RPG titul Cyberpunk 2077, který zatím nemá stanovené datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama