Seznámení s Hyrule Warriors Legends
Novinka Seznámení s Hyrule Warriors Legends

Seznámení s Hyrule Warriors Legends

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Průvodci herními principy nám budou producent Yosuke Hayashi a dabérka postav Ruriko Aoki.

Reklama

Příští týden, 21. ledna vychází, v Japonsku 3DS verze spin-offu série The Legend of Zelda. Hyrule Warriors s podtitulem Legends. Dorazí také na západ, těšit se na ni můžeme i v Evropě už od 25. března.

V dnešním videu se můžete blíže seznámit s herními principy, které se ale moc od Wii U nezměnily. Stále jde o boj s různými postavami série Zelda proti velké mase nepřátel a stále zde svým způsobem rozpoznáte Dynasty Warriors hry, což ani sami tvůrci nezamlčují.

Přidán byl ale nový scénář, vycházející ze hry The Legend of Zelda: The Wind Waker a mezi další nové funkce patří možnost plynule při hraní přepínat mezi různými postavami, což vám umožní strategicky měnit pozice vaši postavy a jednodušeji porazit nepřátele. Mezi hratelné postavy pak patří třeba Link, Impa, Volga, Wizzro, Sheik, Ruto, Midna, Zelda a Tringle. Setkáme se zde ale i s novými charaktery jako je Linkle, Tetra, The King of Hyrule, Toon Link a Skull Kid.

V 17 minutovém videu níže se pak můžete seznámit s jednotlivými detaily, přičemž o průchod se postarala dabérka Ruriko Aoki a producent Yosuke Hayashi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama