Seznamte se s Ventura Bay a okolím světa Need for Speed
Need for Speed Novinka Seznamte se s Ventura Bay a okolím světa Need for Speed

Seznamte se s Ventura Bay a okolím světa Need for Speed

Michal Burian

Michal Burian

10

Obrázky a popis šesti čtvrtí, kde budete závodit již od 6. listopadu.

Reklama

Vydání Need for Speed se blíží. Společnosti Electronic Arts a Ghost Games si od restartu kdysi oblíbené arkádové závodní série hodně slibují. Hráči mají dostat to, po čem několik let touží. Jde o otevřený svět se spoustou automobilů, které si budete moci velkoryse upravit po výkonové i vizuální stránce. O vozidlech toho víme již mnoho, dnes přichází na řadu samotný svět.

NFS se bude odehrávat v lokalitě Ventura Bay. Vývojáři nám prostřednictvím kratšího popisku a obrázků představují šest čtvrtí, kde budete závodit již od 6. listopadu. První části je čtvrť Burnwood nacházející se v centru města, kde je spousta administrativních a komerčních budov, zatímco na okraji jsou průmyslové zóny a železnice nabízející alternativu pro závodníky, kteří prahnou po větší svobodě, než nabízí těsné uličky v centru města.

Na severu se potom nachází Los Sol, ikonický Los Sol Bridge, a Breckenholl se vstupní bráno do krásných Crescent Mountains. Silnice vás zavede hluboko do hor, kde máte nádherný výhled na město. Když se rozhodnete jet dál na sever, ocitnete se v Granite Spring, v domově Granite Spring Monument a Crescent Mountains Bridge. Dobrodruzi se mohou dostat až k Weid Canyon a přehradě.

Poté se můžete vydat opět dolu, v serpentýnách spálíte pneumatiky a získáte spoustu reputace nejen za driftování.

Mezi Burnwoodem a South Portem nalezneme Royal Park, kde bydlí smetánka. V rezidenční čtvrti města se tyčí mrakodrapy s luxusními obchody. Na západě je potom stadion Ghost, ideální mezník pro ty, kteří se chtějí setkat se svými kamarády. Na východě potom naleznete Lone Palm Village Mall, což je obrovské obchodní centrum. Na jihu je potom park Arcadia a cesta do South Portu.

Prahnete po úzkých cestách? Potom budete milovat průmyslovou oblast South Port, které dominuje petrochemická společnost VB a doky San Pedro. Jde o ideální místo pro ty, kteří nechtějí závodit ve městě.

Daleko na západě se potom nachází El Rey, převážně horská oblast s dálnicí vedoucí podél západního pobřeží, kde můžete dosáhnout maximální rychlosti svého auta a dopřát si dávku adrenalinu. Vybrat si můžete ale také cestu přes pohoří a podívat se na vodopády Castle Hill Falls.

Poslední čtvrtí je Franklin Terrace. Do této oblasti se dostanete, když pojedete přes most ve South Portu. Jde o rušnou čtvrť, kde máte mnoho silnic a dálnic, abyste se dostali kamkoliv v lokalitě Ventura Bay.

Těšíte se na průzkum světa Need for Speed? Hra vychází 6. listopadu ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. PC verze bude následovat až na jaře 2016, aby vývojáři měli dost času vytvořit PC verzi podle svých představ - bez omezení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama