Shadows of the Damned a nová Alenka v galerii
Alice: Madness Returns Novinka Shadows of the Damned a nová Alenka v galerii

Shadows of the Damned a nová Alenka v galerii

Michal Burian

Michal Burian

EA si pro nás připravili dvě hororové galerie obrázků. První pochází ze zajímavě vypadající akční adventury Shadows of the Damned a druhá z hororové Alenky, která se opět dostane do říše divů.

Reklama

V Shadows of the Damned (PS3, X360) se vžijeme do profesionálního lovce, chcete-li zabijáka, démonů Garcia Hotspura, který je jednoho dne vyslán do světa démonů, aby splnil nelehký úkol – musí zachránit svou ztracenou lásku tím, že zabije hlavního šéfa démonů.

Garcia bude mít k dispozici nejrůznější zbraně, včetně speciální brokovnice, a také zajímavě vypadající motorku. Využívat bude ale především světlo, které pomůže nejen při zabíjení nepřátelských monster, ale také při řešení různých hádanek, půjde totiž o hlavní prvek celé hry.

Zatímco Alice: Madness Returns (PC, PS3, X360) bude temná akční adventura, ve které se s Alenskou vydáme do zničeného světa Wonderland, kde budeme odhalovat pravdu strašlivé minulosti a mučení. Při putování vysoce detailně zpracovaným a komplikovaným světem se zapojíme do epických bitev se zlověstnými darebáky a popereme se také s nejrůznějšími netvory.

Další obrázky ze Shadows of the Damned naleznete zde a z Alice: Madness Returns zase zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama