Shadows of the DAMNED od tvůrců Resident Evil
Shadows of the Damned Novinka Shadows of the DAMNED od tvůrců Resident Evil

Shadows of the DAMNED od tvůrců Resident Evil

Michal Burian

Michal Burian

5

Aktuální číslo japonského papírového magazínu Famitsu přineslo první oficiální informace o nové hororové hře, kterou mají na svědomí tvůrci série Resident Evil + detaily

Reklama

Minulý týden jsme vás informovali, že se na letošním TGS chystá odhalení nové hororové hry z vydavatelství EA Partners a studia Grasshopper Manufacture K tomu došlo kupodivu dřív, a to prostřednictvím prestižního japonského časopisu Famitsu.

Již tedy víme, že japonští experti - Shinji Mikami (Resident Evil série) a Goichi Suda (aka Suda51 - ten co dělá s Kojimou na Project S) pracují ve spolupráci se studiem Grasshopper Manufacture (např. No More Heroes 2) pro Electronic Atrts na hororové hře nesoucí název Shadows of the DAMNED. Ta je podle Famitsu v plánu na léto příštího roku ve verzích pro PlayStation 3 a Xbox 360.

Příběh se v Shadows of the DAMNED bude točit kolem hlavního hrdiny, který je zabiják démonů a po světě si to brázdí na motorce. Celá hra by měla být silně inspirovaná čtvrtým dílem série Resident Evil.

Více informací se o Shadows of the DAMNED dozvíme v průběhu akce Tokyo Game Show 2010, která již dnes nabídne tiskovky a zítra se otevřenou brány výstaviště.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama