Shank 2 očekávejte v únoru za 270 Kč
Shank 2 Novinka Shank 2 očekávejte v únoru za 270 Kč

Shank 2 očekávejte v únoru za 270 Kč

Michal Burian

Michal Burian

1

EA prozradili, kdy vyjde plošinová akce Shank 2.

Reklama

Plošinová 2D akce Shank 2 vyjde pro PC a na americkém PlayStation Network 7. února za 9.99 dolarů. Na evropském PSN a Xbox Live Arcade se objeví následující den za 9,99 dolarů, potažmo 800 Microsoft bodů (270 Kč).

Shank 2 se odehrává v drsném fiktivním světě a hráč se opět ujímá role bývalého mafiánského zabijáka Shanka. Studio Klei zapracovalo na bojovém systému a přináší přesnější ovládání, nové zbraně, inteligentnější protivníky a pokročilejší komba – to vše na pozadí výtečné 2D grafiky a animací. K ochraně Shankových bližních mohou hráči využít arzenál osvědčených zbraní, ať už jde o tradiční palné zbraně, motorové pily a granáty, nebo zcela nové kousky.

Novinkou je režim Survival, kde hráči spojí síly s kamarádem online nebo lokálně a společně se pokusí přemoci hordy hrdlořezů v akční řežbě arkádového střihu. I díky skvělému vizuálnímu zpracování podle návrhů zkušeného výtvarného ředitele studia Klei Jeffa Agaly posouvá Shank 2 výše laťku v žánru 2D mlátiček. Právě výtvarná a animační práce přinesla studiu Klei hned několik nominací a ocenění. Za všechny lze jmenovat nominaci na cenu Excellence in Visual Arts od IGF a ocenění Canadian Animator of the Year pro Aarona Bouthilliera, vedoucího animátora studia Klei.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama