Shenmue 3 letos bohužel nevyjde
Novinka Shenmue 3 letos bohužel nevyjde

Shenmue 3 letos bohužel nevyjde

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4

Deep Silver oznámili odklad, nově s RPG počítají v průběhu roku 2019.

Reklama

Původně se měla fanoušky milovaná RPG série Shenmue rozrůst o třetí díl na konci roku 2017. Poté ve druhé polovině letošního roku. Bohužel ani to neklaplo. Vydavatelská společnost Deep Silver oznámila odklad a nově s hrou počítá až v průběhu roku 2019 ve verzích pro PlayStation 4 a PC. Vývojáři ze studia Ys Net si vyžádali více času, aby mohli posunout kvalitu hry. Ta má odpovídat vysokým standardům.

Hráčům se omluvit sám šéf vývoje Yu Suzuki, hlavně těm, kteří na Kickstarteru hru před časem podpořili. Napsal: „Po dlouhé diskusi s našimi partnery z Deep Silver jsme dospěli k závěru, že hru odložením, abychom uvedli na trh titul v jeho nejlepší podobě. Čas navíc využijeme pro zlepšení kvality.“

Připomeňme, že v roce 2015 komunita na Kickstarteru podpořila vývoj hry částkou 6 333 295 dolarů. Původně přitom tvůrci požadovali dva miliony dolarů.

Pro více informací o Shenmue 3 se podívejte do našeho předešlého zpravodajství.

Na závěr se hodí ještě zmínit, že první a druhý díl Shenmue si najde cestu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Půjde o definitivní verzi těchto her, která zůstane věrna originálu s modernizovanými prvky, včetně škálovatelného rozlišení obrazu, možnosti vybrat si moderní nebo klasické ovládání, aktualizovaného uživatelského rozhraní a samozřejmě s volbou původního japonského nebo anglického dabingu. PC verze má navíc využít možnosti současných grafických karet. Více tady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama