Shift 2 inspirován sérii Project Gotham Racing
Need for Speed Novinka Shift 2 inspirován sérii Project Gotham Racing

Shift 2 inspirován sérii Project Gotham Racing

Michal Burian

Michal Burian

4

Slightly Mad Studios pokračuje ve stopách série Project Gotham Racing od Bizarre Creations <strong>+ nová galerie</strong>.

Reklama

V rozhovoru pro VideoGames to uvedl Andy Tudor, hlavní designer v Slightly Mad Studios, který o Bizarre říká, že měli dobré nápady.

"Project Gotham Racing je fantastická hra. Kluci z Bizarre odvedli velmi dobrou práci, řekl Tudor. Vzpomínám si na některé noční závody a pak na věci, včetně inspirovaného režimu z Geometry Wars."

"Autolog je velmi zajímavá věc, když se podíváte na HUD, vidíte své jméno, vaše nejrychlejší kolo, vaše skóre a zároveň můžete sledovat počínání svých přátel. Pro hráče není zajímavé porazit své vlastní výsledky, porazit své kamarády, to je teprve motivující výzva."

Microsoft podle nepotvrzených zpráv hledá nové studio, které by převzalo sérii Project Gotham Racing, což nemohli kolegové z VideoGames opomenout ve svém rozhovoru.

"Bez komentáře," řekl mírně nervózní Tudor na otázku, zda by měli zájem o PGR. "Nebudu se k tomu vyjadřovat, prostě bez komentáře."

Podle daných informací si Microsoft vyhlédl právě Slightly Mad Studios, kterému jako prvnímu nabídl vývoj nového dílu ze série Project Gotham Racing. Výsledek jednání neznáme, pravděpodobně se PGR od SMS nedočkáme, protože dělají na Need for Speed sérii a určitě mají s Electronic Arts smlouvu, jež jim zabraňuje spolupracovat s konkurencí.

Zároveň s touto zprávou pro vás máme novou galerii obrázků, kterou naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama