Sid Meier's Civilization VI vyjde na konzole
Novinka Sid Meier's Civilization VI vyjde na konzole

Sid Meier's Civilization VI vyjde na konzole

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Plná hra za sníženou cenu, přídavky za palbu.

Reklama

22. listopadu 2019 vyjde poslední díl civky, Sid Meier's Civilization VI i na domácí konzole PS4 a X1, jak připomněla Sony na akci PlayStation State of Play. Pravda, že je to s velkým zpožděním od originální PC verze, která dorazila již před třemi roky. Kupodivu se jako první z konzolí v tichosti dočkalo Nintendo Switch, na které šestka vyšla před necelým rokem.

 

Sid Meier's Civilization VI vyjde na konzole

 

Doposud posledním dílem, který vyšel na nějaké domácí konzole, byla Civilization Revolution, jež jako konzolově exkluzivní hra vyšla v roce 2008 na PS3 a X360. Kromě zmíněné šesté hry bude v ten samý listopadový den vydán i samostatný doprovodný balíček Sid Meier’s Civilization VI: Expansion Bundle, obsahující oba velké přídavky Rise and Fall a Gathering Storm. Tato rozšíření doposud na Switchi chyběla a tak na tuto konzoli také dorazí.

Obě nové konzolovky již v sobě obsahují všechna dostupná vylepšení a opravy, ale také 5 dalších národů: Australany, Makedonce, Peršany, Poláky a Vikingy. Tyto civilizace taktéž obsahuje i starší Switch verze. Na Switchi a X1 si celkově můžete vybrat z 24 národů, na PS4 je to ještě o 3 více, když exkluzivně dostanete Indonésany, Khméry a Nubijce.

 

Sid Meier's Civilization VI vyjde na konzole

 

Jak na PS4, tak i na X1 si můžete vybrat z digitální i krabičkové verze. Potěší i nižší cenová hladina, protože digitálky na PS4 i na X1 stojí 1279,-, zatímco krabičky jsou jen o dvacku dražší. Dost drahý je ovšem ten rozšiřující balíček (pouze digitální distribuce), protože vyjde na 1099,-.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=lIFsj3J7cao[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama