SimCity bude simulovat skutečnou globální ekonomiku
SimCity Novinka SimCity bude simulovat skutečnou globální ekonomiku

SimCity bude simulovat skutečnou globální ekonomiku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Už nějakou dobu víme, že nové SimCity nabídne možnost interakce mezi vámi a městy vašich přátel. Nyní se dovídáme další detaily, především o vzájemné ekonomice.

Reklama

Díky nutnosti neustálého připojení k internetu a síti CityLog bude nejen možné komunikovat s městy vašich přátel, vzájemně si vypomáhat s různými katastrofami nebo s výstavbou, eventuálně s jiným městem soupeřit. Nebude problém ani s ostatními městy obchodovat, a to s různými surovinami a komoditami.

Jejich cena se bude odvíjet v závislosti na dostupnosti a vynaložených prostředcích. Jinak řečeno, Maxis se snaží vytvořit ekonomický systém, jenž se bude co nejvíc blížit systému v reálném světě. Můžeme se však rozloučit s obchodováním s městem hráče třeba na druhém konci zeměkoule, vše bude omezeno regionem.

Pro nákup potřebných surovin a dalších prostředků samozřejmě nebude nutné s jinými hráči komunikovat, vaše město může bez problému fungovat samo o sobě, ale díky městům ostatních hráčů bude zkrátka všechno jednodušší. A možná i zábavnější. To se však dozvíme až v únoru 2013, kdy SimCity vychází na PC a Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama