SimCity budeme moci hrát offline
SimCity Novinka SimCity budeme moci hrát offline

SimCity budeme moci hrát offline

Michal Burian

Michal Burian

26

Už se to blíží. Maxis připravují aktualizaci, která umožní hrát SimCity bez nutnosti mít PC připojené k internetu.

Reklama

Od samotného vydání budovatelské strategie/simulátoru SimCity hráči volají po možnosti hrát hru bez nutnosti mít PC připojené k internetu. Pokud k nim patříte i vy, tak pro vás mám dobrou zprávu. Maxis totiž společně s aktualizací 10 chystají o offline režim.

"Offline režim pro SimCity se blíží," oznámil na oficiálním blogu Patrick Buechner, generální manažer Maxisu.

"Ano, aktualizace 10 přinese všem hráčům zdarma režim offline. Až ji vydáme, všechen vámi dříve stažený obsah vám bude neustále k dispozici, kdykoliv, kdekoliv, bez potřeby internetového připojení. Jsme v konečné fázi vývoje a ačkoliv chceme, aby se k vám nová aktualizace dostala co nejdříve, ujišťujeme se, že se k vám dostane až ve chvíli, kdy bude skutečně vyladěná do detailů. Takže do té doby... testujeme, testujeme a zase testujeme. Jedním ze závěrečných kroků bude testování našimi nejvíc hardcore hráči, DevTestery. Tato skupina dobrovolníků offline režim otestuje u sebe doma, než ho masově uvolníme."

"Po aktualizaci 10 můžete stále hrát v regionech sami nebo s ostatními hráči z celého světa. Změnou v režimu jednoho hráče je, že nyní můžete hrát sami v offline módu. A protože jsou vaše hry v tomto módu ukládány u vás, můžete ukládat a opět načítat vaše milovaná města. Náš tým brzy vydá navazující blog, kde vám ukážeme, co se ještě do budoucna chystá. Takže zůstaňte s námi."

"Co to tedy znamená pro online hru? Všechny benefity, které jsou s hraním online spojeny, včetně přístupu k multiplayeru, světového trhu a statistik, zůstávají. Všechny vaše dříve uložené hry budou přístupné, pokud se s nimi přihlásíte do online režimu."

"Možnost hrát hru offline přináší nové možnosti naší kreativní části komunity, tvůrcům Módů. Nyní mohou vytvářet herní modifikace a rozšíření bez toho, aby byla ohrožena integrita online hraní. Zpřístupnění našich her pro tvůrce módů bylo vždy pro naše studio důležité. Nemůžeme se dočkat, až uvidíme, co všechny vytvoříte. Pročtěte si toto vlákno, kde se dozvíte o Hlavní vlakové stanici Oppie85, kterou si můžete rovnou přidat do své hry. A pokud chcete tvořit vlastní obsah, přečtěte si podmínky pro přidávání herních modifikací. Abychom vás do tvorby motivovali, připravujeme pro vás sérii tutoriálu, kde vám ukážeme, jak jsme tvořili některý obsah my a doufáme, že to bude inspirovat vaši kreativitu."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama