SimCity pro Mac odloženo na srpen
SimCity Novinka SimCity pro Mac odloženo na srpen

SimCity pro Mac odloženo na srpen

Michal Burian

Michal Burian

1

Mac verze budovatelského strategického simulátoru SimCity od studia Maxis je odložena na srpen. PC verze se během následujících týdnů dočká updatu 5.0.

Reklama

Tvůrčí celek ze studia Maxis oznámil, že uživatelé Macu si na svou verzi budovatelského strategického simulátoru SimCity budou muset počkat. Původně byla v plánu již na 11. června, nečekaně ale byla odložena na srpen.

Vývojáři se tak podle slov Kipa Katsarelise rozhodli z důvodu, že nejsou přesvědčeni o kvalitách Mac verze. Samozřejmě platí, že kdo vlastní PC verzi, bude si moci bez dalších poplatků stáhnout z Originu Mac verzi SimCity. Fungovat to bude i obráceně, stačí si koupit Mac verzi a získáte i PC verzi.

Mac uživatelé za čekání získají balíček Launch Park, který vám přidá další parky pro vaše město. Launch Park byl původně vydán jako součást updatu 4.0 pro PC hráče.

Závěrem máme zprávu pro PC hráče, během následujících týdnů vyjde aktualizace 5.0, která zahrne nové mise pro region, vylepšení Great Works (Divu) a opraví další problémy s hratelností.

SimCity vyšlo na PC v březnu letošního roku a trápilo se s velkými problémy, kdy se nebylo možné připojit na server. I přes porodní bolesti se k dnešnímu dni prodalo přes 1,6 milionů kopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama