SimCity rozšířené o nový region Granite Lake
SimCity Novinka SimCity rozšířené o nový region Granite Lake

SimCity rozšířené o nový region Granite Lake

Michal Burian

Michal Burian

7

Kromě toho přináší v pořadí již šestá aktualizace vylepšení v systému zón RCI a přes 80 nových výškových/barevných variací budov.

Reklama

Hráči budovatelské strategie SimCity od studia Maxis si mohou zdarma stáhnout v pořadí již šestou aktualizaci. Ta tentokrát přináší vylepšení v systému zón RCI, přes 80 nových výškových/barevných variací budov a úplně nový region nazvaný Granite Lake.

Novinky v systému RCI: "Vůbec největší změnou, kterou postřehne každý, je zvýšená důležitost průmyslových zón ve městě. Ukazatele RCI jsou také nyní přesnější ve zobrazení skutečné poptávky po jednotlivých typech zón. Přestože je nyní důležitější průmysl brát na zřetel, stále můžete stavět čistě rezidentní nebo komerční města - jen potřebujete průmyslovou pomoc od sousedů v regionu."

Granite Lake: "Jde už o náš druhý free region a najdete v něm krásné prostředí rozlehlého horského masivu, který se rozprostírá v okolí jezera. Zajímá-li vás, jak tento region vznikal, podívejte se na blog Kyla Browna. Zkuste se také mrknout na interaktivní mapu Granite Lake, která ukazuje každé jednotlivé město regionu, stejně jako všechny zdroje, které se zde nabízí."

Více informací se o SimCity dočtete na české oficiální stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama