Simíci chystají podporu Kinectu
Novinka Simíci chystají podporu Kinectu

Simíci chystají podporu Kinectu

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10

The Sims 3 Unleashed možná využije technologie hlasových příkazů pohybového ovládání Kinect.

Reklama

I přesto, že ještě nebyl díl The Sims 3: Unleashed oficiálně oznámen (předpokládáme, že je to překvapení pro E3), jeden německý server to nezastavilo a my jsme tak mohli spatřit oficiální rozhovor s tvůrci, který byl ihned stažen kvůli porušení embarga.

Několik fanstránek však rozhovor stihlo chňapnout a přeložit, takže se všichni mohli dozvědět několik pikantních novinek. Ben Bell z EA prozradil nejen to, že se vrací domácí mazlíčci, které budeme moci navíc ovládat, ale také příchod Sims na konzole už v říjnu letošního roku a především nějakou tu podporu Kinectu.

„Konzole Xbox360 s Kinectem dovolí hráčům využít hlasové příkazy,“ řekl Bell. „Představte si, že si váš pes sedne, když řeknete ‚sednout!‘. Hlasové příkazy budou fungovat i u obyčejných simíků. Jsme na tuto funkci natěšeni, protože je to sranda!“

Musíme přiznat, že jsme zaujati. Jsou to právě podobné vychytávky, jež mohou přitáhnout pozornost nejen zpět k upadající sérii, ale hlavně ke Kinectu. Možnost přímo ovládat domácí mazlíčky už je pak jen příjemným zpestřením. Vždycky jsme chtěli být zlatou rybkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama