Simíci připravují další datadisk
Novinka Simíci připravují další datadisk

Simíci připravují další datadisk

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10

Třetí díl nekonečné série The Sims dnes odhalil další datadisk, který se tentokrát bude točit kolem věkových kategorií a patálií s nimi spojenými <strong>+ debutový trailer</strong>

Reklama

Datadisk ponese název Generations, česky Hrátky osudu, a nabídne možnost především odehrát ty nejlepší a nejhumornější momenty našeho života, od prvních krůčků až po černé obleky a slzy. Tedy smrtku s mobilem.

„The Sims 3: Generations obsahuje nové herní mechanismy a vychytávky, které fanoušci chtěli už dávno, včetně velkých svateb, královských večírků či krize středního věku,“ řekl Scott Evans, generální manažér EA. „Představte si pastičky na záchodě, vymyšlené kamarády či rozlučky se svobodou, to vše tu je.“

Novinkou bude možnost si zapamatovat ty největší momenty života vašich Simíků a zachytit je na kameru, přičemž každý z nich bude mít zcela unikátní potřeby a oslavy. Ty samozřejmě budeme moci nahrávat na Facebook a chlubit se tak kamarádům. Hráči začínají příběh v dětství plném snů a přání, která budeme Simíkům plnit. Každý z dalších věkových pilířů pak s sebou nese nové cíle, herní mechanismy i potřeby.

„Simíci také poznají nové kreativní možnosti se zbrusu novou sadou pro amatérské chemiky, při jejímž používání to ovšem bude chtít trochu opatrnosti, jinak se simík promění v ducha. V dospělosti si pak simíci budou moci dosyta vychutnávat svobody. Mohou pořádat rozlučkové večírky se svobodou, plánovat fantastické svatby a potýkat se s krizemi středního věku, během nichž dojde na změnu image, účesu a tak podobně. The Sims 3 Hrátky osudu obohatí životy simíků o nové možnost a aktivity a učiní je mnohem zajímavějším,“ říká oficiální tisková zpráva.

Datadisku bychom se měli dočkat v červnu na platformách PC a Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama