Simíci si užívají společné zábavy
Novinka Simíci si užívají společné zábavy

Simíci si užívají společné zábavy

Michal Burian

Michal Burian

4

Navíc si můžete stáhnout bezplatný balíček s dekoracemi a oblečením pro vánoční náladu.

Reklama

Rozšíření The Sims 4 Společná zábava vychází 10. prosince letošního roku. Celé je zaměřené na nové způsoby společné zábavy a skupinové trávení volného času. Je tedy jasné, že jsme museli přidat celou spoustu nových fantastických míst, kam si můžete vyrazit. Proto jsme postavili nový svět Windenburg, vizuálně poutavou lokaci inspirovanou Evropou, která není podobná ničemu, co jste dosud v The Sims 4 viděli. Windenburg je plný míst a věcí, které si nemůžete nechat ujít. Například na vás čekají tři nové speciální podniky, dva nové druhy podniků a upravené kluby a bary.

The Sims 4 Společná zábava koupíte v našem obchodě Xzone.cz za 899 Kč.

Oslavte Vánoce s novým obsahem pro The Sims 4

Už se těšíte, jak se svou simíkovskou rodinou oslavíte Vánoce? Dobré zprávy: aktualizovali jsme bezplatný balíček Šťastné a veselé pro The Sims 4. K dekoracím a oblečení z minulého roku přibyl úplně nový obsah. Čekají vás sněhové vločky, osvětlený stromek, hromady dárků, stolní dekorace ve tvaru stromku a nové formální oblečení, které se skvěle hodí na vánoční slavnosti.

Pokud už jste si balíček Šťastné a veselé stáhli, nový obsah najdete hned po spuštění The Sims 4. Jinak si ho můžete do hry zdarma přidat.

Nechybí ani původní obsah balíčku. Menora, kinara, sněhulák, vánoční stromek, vánoční světýlka, malba kwanza, vánoční věnec, vánoční nástěnný reproduktor a další obsah, jako jsou třeba sváteční (a taky ošklivé) svetry a různé zimní dekorace.

Převzalo z české oficiální stránky The Sims 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama