Simíkovskou dynastii budete moci tvořit i na cestách
The Sims 4 Novinka Simíkovskou dynastii budete moci tvořit i na cestách

Simíkovskou dynastii budete moci tvořit i na cestách

Michal Burian

Michal Burian

4

Pro mobilní operační systémy Android a iOS vyjde The Sims Mobile.

Reklama

Společnosti Electronic Arts a Maxis pozvolna vydávají mobilní hru The Sims Mobile. Momentálně vychází exkluzivně v Brazílii, místí hráči budou testovat herní mechaniky a poté se rozšíří do celého světa.

„Na The Sims Mobile jsme pracovali hodně dlouho, abychom vytvořili hru, kterou si opravdu zamilujete. Zařadili jsme do ní celou řadu oblíbených funkcí z The Sims a The Sims FreePlay. Například si můžete vytvořit báječné Simíky inspirované naprosto kýmkoliv, máte k dispozici nástroje pro tvorbu a zařizování skvělých domů a podniků, a také si můžete užívat nádherné vztahy a cestovat do různých sousedství, kde se můžete pustit do parádních kariér a naplňujících koníčků.

I když hra The Sims FreePlay po dobu 5 let přinášela báječný obsah a ještě v tom bude pokračovat, The Sims Mobile je tu proto, aby si na své přišli všichni hráči Simíků. The Sims Mobile je zábavným přírůstkem do rodiny her The Sims. Můžete zde popustit uzdu kreativitě, utvářet své příběhy, založit celou dynastii, a hlavně si hrát se životem,“ píše EA v tiskové zprávě.

Vytvořte si báječné Simíky

Možnost tvořit báječné a jedinečné Simíky je základem všech zážitků s The Sims. V The Sims Mobile jsme věnovali hodně úsilí, abychom sestavili velmi kvalitní nástroj Vytvořit Simíka, který si fanoušci zamilují! Upravit si můžete každý detail: od šířky nosu až po sklon obočí. Nezapomínejme ani na to, že Simíky můžete obléknout do elegantního oblečení a dát jim báječné účesy a trendy doplňky. Nakonec můžete jejich vzhled vyladit velkolepým make-upem a stvořit tak Simíky svých snů.

Postavte si fantastický domov

V The Sims Mobile je váš domov také vaší základnou. Můžete si tam vystavit všechny památeční věci a kariérní odměny i prezentovat svůj vytříbený módní styl. Postavte svým Simíkům snový dům: utvářejte místnosti, umisťujte okna a dveře a experimentujte s barvami i osvětlením. Hrajte si s barevnými odstíny, tapetami nebo drsnými cihlovými stěnami a vytvořte prostředí, kde se bude Simíkům líbit. Nakonec všechno doplňte skvělým nábytkem a dekoracemi a je hotovo: máte dům, který vám budou všichni sousedi závidět!

Vytvořte celou simíkovskou dynastii

Stavíme na skvělé tradici The Sims i The Sims Mobile, ale chceme se soustředit i na množství klíčových inovací. Tou první jsou simíkovské dynastie. Tenhle nápad jsme získali od vás, našich báječných hráčů Simíků! The Sims Mobile je hra o generacích: vaši Simíci mají životní cíle, kterých se snaží dosáhnout. Čím více toho za života dokážou, tím lepší a kvalitnější odkaz po sobě zanechají po odchodu do důchodu. Dědictví otevírá dalším generacím svět plný možností – například nové kariéry, nové koníčky, vynikající výhody pro vás i vaše Simíky a další velmi zábavné příležitosti.

Hrajte spolu

Další klíčovou inovací je hraní s kamarády – máte totiž možnost sdílet své zážitky z hraní a přidávat své zkušenosti a obohacovat jimi lidi, kteří mají The Sims rádi stejně jako vy. Večírky jsou důležitou součástí hry. Můžete na ně dokonce zajít se svými skutečnými kamarády! Dokonce si můžete budovat vztahy se Simíky ostatních hráčů. Tito Simíci se nakonec mohou k vašim Simíkům nastěhovat a bydlet s nimi. Tento typ vztahu je stále soukromý, takže můžete vyprávět přesně takový příběh, jaký chcete. Sdílí se jedině vývoj vztahu. Takže zatímco váš kamarád vypráví milostný příběh, vy klidně můžete mít stejné Simíky jako nepřátele. Na večírcích si užijete spousty zábavy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama