Singleplayer Gwent: The Witcher Card Game může vydržet i 15 hodin
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Singleplayer Gwent: The Witcher Card Game může vydržet i 15 hodin

Singleplayer Gwent: The Witcher Card Game může vydržet i 15 hodin

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Množství dialogů v kampani Thronebreaker je údajně srovnatelné s dialogy v datadisku Srdce z kamene pro Zaklínače 3.

Reklama

Studio CD Projekt RED včera večer uspořádalo na akci PAX West speciální přednášku, na níž se vývojáři ohlíželi především za historií a vývojem všech tří dílů Zaklínače. V jeden moment však došlo i na karetní free-to-play hru Gwent: The Witcher Card Game, konkrétně na chystanou singleplayerovou kampaň Thronebreaker.

Vývojáři prozradili, že herní doba kampaně se pohybuje kolem 15 hodin. Dá se očekávat, že jde jen o orientační číslo. Někomu určitě může dohrání trvat kratší či delší čas v závislosti na jeho tempu a výkonu, ale i tak je to nepochybně víc, než mnozí čekali.

Zajímavé je, že množství dialogů v kampani je momentálně srovnatelné s množstvím dialogů v celém datadisku Srdce z kamene pro Zaklínače 3. To naznačuje, že příběhový aspekt Thronebreakeru bude opravdu masivní a že zatímco gwint v Zaklínači 3 byl menší karetní hrou v rozsáhlém RPG, Thronebreaker v Gwentu bude menší RPG v rozsáhlé karetní hře.

víme, že se kampaň zaměřuje na Meve, královnu Rivie a Lyrie, která musí znovu čelit invazi nepřátelských sil. Opět nás čekají zajímavé a výrazné postavy nebo zásadní rozhodnutí, přičemž se spolu s královnou budete pohybovat po interaktivní mapě, která vás zavede do dosud nenavštívených míst světa Zaklínače. Zde můžete přijímat vedlejší úkoly a svádět příběhové bitvy, v nichž se pravidla karetních zápasů mění neočekávanými způsoby. Součástí kampaně je také správa zdrojů, najímání a výcvik jednotek nebo výstavba armády ve vašem vlastním táboře, který si můžete upravit. Samozřejmostí jsou pak nové karty, z nichž některé budou použitelné i v multiplayerových zápasech.

Kampaň Gwentu vyjde někdy během letošního roku. Přesnější datum vydání nebo cenu stále neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama