Skončilo natáčení nového filmu Resident Evil
Filmy/Seriály Resident Evil Novinka Skončilo natáčení nového filmu Resident Evil

Skončilo natáčení nového filmu Resident Evil

Jan Urbančík

Jan Urbančík

11

Vyjde možná už letos v září.

Reklama

Před pár měsíci jsme informovali o oficiálním oznámení nového hraného filmu podle populární survival hororové série Resident Evil a nyní se filmaři na sociálních sítích vytasili se skvělou zprávou. Film byl na konci prosince dotočen, nyní se tedy bude pracovat na postprodukci.

Připomenu, že režisérem tohoto snímku je Johannes Roberts, který v minulosti natočil například film 47 metrů. Důležité je zmínit, že tento snímek bude reboot celé filmové série a nebude navazovat na předchozí díly s Millou Jovovich. Měl by se mnohem víc držet her, konkrétně by měl pokrývat příběh Resident Evilu 1 a 2. Podíváme se tak na Spencerovo panství, ale také do města Raccoon City. V hlavních rolích se objeví Kaya Scodelario jako Claire Redfield, Robbie Amell coby její bratr Chris, Hannah John-Kamen si střihne roli Jill Valentine, a Leona S. Kennedyho si zahraje Avan Jogia. Coby záporák zde bude vystupovat Tom Hopper jako Albert Wesker a Neal McDonough jako William Birkin.

Zároveň nám bylo nastíněno datum vydání, které nejspíš předčasně uniklo prostřednictvím oficiálních stránek. Na nich je uvedeno datum 9. září 2021, což není moc daleko. Navíc to není jediná věc, na kterou se můžou fanoušci Resident Evilu těšit. Netflix chystá hraný seriál, který má pojednávat o dětech Alberta Weskera, ale také animovaný seriál s podtitulem Infinite Darkness, který už je také potvrzen na letošní rok. Hlavními postavami budou Claire Redifeld a Leon S. Kennedy. V neposlední řadě se samozřejmě chystá pokračování herní série s podtitulem Village, které vyjde někdy v průběhu letošního roku, přičemž dřívější úniky naznačovaly vydání v dubnu a spuštění předobjednávek už někdy během ledna letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama