Slayers Club umožňuje odemčení skinů pro DOOM Eternal
DOOM Eternal Novinka Slayers Club umožňuje odemčení skinů pro DOOM Eternal

Slayers Club umožňuje odemčení skinů pro DOOM Eternal

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Častá aktivita na sociální síti pro fanoušky série vede ke skinům démonů a hlavního hrdiny.

Reklama

Když společnosti id Software a Bethesda nedávno slavily 25. výročí série DOOM, mimo jiné oznámily brzké spuštění sítě Slayers Club, která má sdružovat fanoušky celé série a nabízet jim různý exkluzivní obsah. V posledních dnech byla tato síť v relativní tichosti naplno spuštěna a nabízí zajímavé lákadlo na její častější využívání.

Častá aktivita v Slayers Clubu totiž může vést k odemčení několika exkluzivních a čistě kosmetických skinů postav pro chystaný DOOM Eternal, jež lze po vydání hry využívat v singleplayeru i dosud nepřiblíženém multiplayeru. Jak už bylo avizováno dříve, za prosté připojení k síti, k čemuž potřebujete účet Bethesdy, získáte skin Zombie DOOM Slayer. Za různé činnosti však lze odemknout další kosmetické maličkosti, konkrétně skiny Ghost Pain Elemental, Zombie Mancubus, Kaiju Archvile, Imperial Marauder a 25th Anniversary Slayer.

Jejich zpřístupnění už samozřejmě není jen tak a pokud máte zájem o specifický vzhled DOOM Slayera a démonů Pain Elementala, Mancuba, Archvila a Imperial Marudera zájem, musíte se ve Slayers Clubu činit. Za celou řadu aktivit totiž získáváte body, které se vám hromadí, navyšují vaši úroveň a postupně vedou k odměnám typu zmíněných skinů a slevových kuponů do obchodu Bethesdy. Body lze získat třeba za prohlížení screenshotů, konceptů a videí, čtení nových článků, denní přihlašování ke Slayers Clubu a návštěvy fóra, odpovídání na dotazníky a kvízy nebo nahrávání vlastních fanartů.

Osobně jsem krátce po spuštění Slayers Clubu zkusil oklikat všechno, co bylo během jednoho dne a v rámci možností běžného smrtelníka možné, a nedostal jsem se ani na 3. úroveň za 500 bodů, nabízející první slevový kupon. Nyní mi zbývají převážně jen aktivity s možností opakování, které za jeden den moc bodů nepřinesou. Přitom první skin po ihned darovaném Zombie DOOM Slayerovi, Ghost Pain Elemental, získáte na úrovni za 3000 bodů. Nejcennější je přitom 25th Anniversary Slayer za 13 tisíc bodů.

Odemčení skinů bude tedy pro každého zájemce pěkná makačka, i když přísun bodů by snad mohly časem zpříjemnit další publikované články, události či obrazové materiály, případně společné komunitní akce. Nyní je třeba již v provozu akce, která chce po celé komunitě do 30. dubna nastřádat v restartu série DOOM z roku 2016 30 milionů Glory Killů, a to napříč všemi platformami a herními režimy. Když se zadaří, získá každý člen Slayers Clubu 100 bodů, přičemž už nyní má každý zaručených 50 bodů, jelikož se k dnešnímu datu podařilo dát dohromady více než 10 milionů Glory Killů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama