Služba EA Access na PS4 zatím nebude
Novinka Služba EA Access na PS4 zatím nebude

Služba EA Access na PS4 zatím nebude

Michal Burian

Michal Burian

5

Určitě ne v dohledné době, vyplynulo z rozhovoru s Peterem Moorem.

Reklama

Před rokem společnost Electronic Arts na konzoli Xbox One spustila nový systém předplatného. EA Access umožňuje včasný přístup do her od EA, slevy na in-game obsah a bez dalších investic možnost zahrát si bez omezení vybrané tituly, včetně velkých her jako EA Sports UFC, Dragon Age: Inquisition nebo Titanfall.

Pokud hrajete na konzoli PlayStation 4 a měli byste o službu EA Access zájem, tak se jí v dohledné době nejspíš nedočkáte. Vyplynulo to z rozhovoru s Peterem Moorem, který se pro Gamespot nechal slyšet, že EA Access je na Xbox One úspěšná služba. Ovšem Sony ji nebere jako užitečnou pro své hráče.

„Na tom nezáleží. EA Access je na konzoli Xbox One. Tito zákazníci EA Access milují,“ odpověděl Peter Moore na otázku, když se ho redaktor zeptal, zda se služba EA Access objeví na konzolí PlayStation 4. Novinář se se stručnou odpovědí nespokojil a Moore ještě řekl, že Sony o EA Access dřív mluvila. Poté se boss EA začal smát a dodal, že se máme zeptat v Sony.

Z odpovědi jednoho z nejvyšších mužů v Electronic Arts je patrné, že se EA Access na konzoli PS4 jen tak nedočkáme. Sony dříve o tomto předplatném řekla, že v něm nevidí výhodu pro své hráče, když by museli platit dalších 5 dolarů měsíčně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama