Smartphone Honor 6 je povedený Číňan v převleku
Novinka Smartphone Honor 6 je povedený Číňan v převleku

Smartphone Honor 6 je povedený Číňan v převleku

Redakce

Redakce

27

V první vlaštovkou od Huawei je sympatický smartphone Honor 6, který můžete vyhrát v soutěži.

Reklama

Honor 6 je první smartphone na světě s osmijádrovým procesorem s podporou LTE Cat6. Tento vysoce výkonný a elegantní společník vám tak otvírá netušené možnosti super-rychlého přenosu dat. Díky unikátnímu režimu úspory energie vás překvapí svou výdrží a jeho špičkové provedení vás rozhodně nenechá chladnými.

Co říká první recenze? „Hned z kraje nás Honor 6 potěšil rychlými reakcemi systému a vysokým výkonem ve hrách. Může za to osmijádrový čip od společnosti Huawei, který je navíc doplněn 3GB RAM pamětí. Prostoru je díky 16GB paměti poměrně dost a nechybí ani slot pro paměťovou kartu. Výborný je rovněž IPS displej, který nabídne pestré barvy, vysokou jemnost i nadprůměrnou čitelnost na slunci. Skvěle je na tom i fotoaparát a výdrž na jedno nabití, která je opět nadprůměrná. Potěšila nás rovněž přítomnost rychlého datového spojení díky LTE,“ píše server svetandroida.cz.

„Honor 6 je za svou cenu výborným telefonem, který v mnoha ohledech překvapí a svým výkonem a výbavou se blíží dražším smartphonům. A konkurence? Za cenu okolo 9 tisíc můžeme pořídit například skvělý telefon Xiaomi Mi 3, který nabídne lepší systém či konstrukci, ve zbytku ale mírně zaostává. Za podobnou cenu lze zakoupit i LG G2, které nabídne podobné parametry, ale v našich očích o něco horší systém a stejně jako Xiaomi Mi 3 „jen“ 2GB RAM paměť.“

Chcete smartphone Honor 6? Stát vás bude 8999 Kč. Můžete ho ale mít zadarmo. Stačí se přihlásit do speciální soutěže. Zpříjemněte si Vánoce. Více informací o soutěži po kliknutí na obrázek výše.

Více se o Honor 6 dočtete v recenzi na svetandroida.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama