Sniper Elite 4 se dočkal bezplatného i placeného dodatečného obsahu
Sniper Elite 4 Novinka Sniper Elite 4 se dočkal bezplatného i placeného dodatečného obsahu

Sniper Elite 4 se dočkal bezplatného i placeného dodatečného obsahu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Hru obohatily nové mapy, ještě náročnější obtížnost nebo balík tří zbraní a poslední část třídílné dodatečné kampaně.

Reklama

Včera tvůrci Sniper Elite 4 vydali novou aktualizaci hry, která přináší různé bezplatné novinky. Jde třeba o multiplayerovou mapu Bunker, která je hratelná ve všech módech kromě No-Cross, a o survival mapu Facility, s níž se pro změnu můžete setkat v kooperaci pro 4 hráče nebo v survival režimu.

Maximální úroveň hráče byla zvýšena na level 250 a nově došlo na rozšíření možností vlastní obtížnosti a také k přidání zcela nové obtížnosti Authentic Plus. Ta slibuje ještě náročnější nepřátele a méně vizuálních pomůcek.

Díky aktualizaci si navíc můžete zvolit vlastní zaměřovací kříž puškohledu a splnit dva nové achievementy/trofeje spojené s Authentic Plus obtížností. Stejně tak lze v multiplayeru odemknout šest nových skinů vojáků Osy, které pochází z přídavku Deathstorm.

Jeho třetí část je novým placeným obsahem. Deathstorm Part 3: Obliteration vás vyjde na 6,99 euro a zavede vás do bavorského města Steigerloch v srdci Německa, kde probíhá výzkum a vývoj nukleárních zbraní. V roli Karla Fairburneho musíte samozřejmě infiltrovat přísně střeženou základnu, zbavit se všech nepřátel a jednou provždy zastavit vznik ničivých zbraní. Obliteration je přitom finále celé kampaně Deathstorm, kterému předcházely přídavky Inception a Infiltration.

Za 3,99 euro si pak můžete koupit Lock and Load Weapons Pack, díky němuž budete moci likvidovat nepřátele za pomoci zbraní SVT, M30 Drilling a Mauser M712.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama