Sniper Elite V2 ve vývoji, dorazí v roce 2012
Sniper Elite Novinka Sniper Elite V2 ve vývoji, dorazí v roce 2012

Sniper Elite V2 ve vývoji, dorazí v roce 2012

Michal Maliarov

Michal Maliarov

7

<strong>AKTUALIZACE: Platformy</strong>. Studio Rebellion nás obdařilo zprávou o vývoji zbrusu nové hry. Jedná se o střílečku Sniper Elite V2 pod záštitou vydavatele 505 Games, na kterou si ještě pěkně dlouho počkáme.

Reklama

Aktualizace: Sniper Elite V2 byl oficiálně oznámen pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360. O PC verzi prozatím nepadlo ani slovo. První díl vyšel pro PC, PS2 a Xbox.

Původní zpráva

„Je skvělé pracovat s novým druhem vydavatelů, kterými 505 Games určitě jsou,“ řekl šéf Rebellionu, Jason Kingsley. „Sniper Elite byl důležitý, žánrově revoluční projekt a my doufáme, že budeme mít s jeho pokračováním ještě větší úspěch.“

„Je fantastické, že se opět můžeme ponořit do světa Sniper Elite,“ dodal Chris Kingsley, zástupce Jasona. „Chceme vyhrát ještě více cen a obdařit komunitu ještě lepší hrou.“

Žádné detaily bohužel odhaleny nebyly. První hra spatřila světlo světa v roce 2005, kde jsme se vžili do amerického vojáka v kamufláži nacistického ostřelovače během posledních dnů Druhé světové války. Jaké to bude tentokrát?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama