Sniper Ghost Warrior Contracts 2 až příští rok
Novinka Sniper Ghost Warrior Contracts 2 až příští rok

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 až příští rok

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Hra nabídne 20 kontraktů a pět otevřených map zasazených na Střední východ.

Reklama

Když během minulého listopadu vyšel Sniper Ghost Warrior Contracts od City Interactive, tak se jednalo o příjemné překvapení, jelikož se tento díl řadil k tomu lepšímu v rámci této odstřelovačské série, kdy bylo pozitivní i všeobecné přijetí samotnými hráči.

Pokud by vás zajímala naše recenze, tak tu si můžete přečíst zde. Já jen prozradím, že jsme hře udělili určitě pěkných 7 bodů z 10.

Díky dobrému přijetí představené formule společnost příliš nezahálela a v březnu oznámila práce na přímém pokračování, jenž mělo vyjít ještě tento rok.

To ovšem již neplatí, jelikož vydání bylo posunuto na první kvartál roku 2021. To jsme se dozvěděli z rozhovoru magazínu WellPlayed, jenž vyzpovídal hlavního návrháře hry - Daniela Sławińskiho.

Kromě toho jsme se dočkali potvrzení, že ve hře budeme moci odstřelovat na skutečně velké vzdálenosti, což ovšem bylo pro vývojářský tým výzvou jak z technického hlediska, tak i z toho designérského.

Hrát tentokrát budeme za postavu jménem Reaper a podíváme se na Střední východ roku 2021, tedy zasazení do blízké budoucnosti střídá přítomnost.

Všeobecná forma původních Contracts následně bude v podstatě zachována, tedy se vrhneme do plnění 20 hlavních misí, jenž se budou odehrávat na pěti otevřených mapách, na nichž navíc můžete nalézt různé vedlejší úkoly, sběratelské předměty a různé náročnější výzvy. Jinými slovy bude opět záležet na vás, jaký přístup k hraní zvolíte.

Tvůrčí tým se taktéž prozatím rozhodl, že hra nebude nabízet multiplayer a veškerá snaha je mířena na kampaň pro jednoho hráče.

Řeč přišla i na potenciální vydání hry na next-gen konzole. K tomu bohužel nebyly odhaleny žádné detailnější informace, nicméně tuto možnost tým určitě řeší. Taktéž jim do oka padla haptická odezva a adaptivní spouště u nového ovladače DualSense, jejichž podpora by zážitku ze hry rozhodně mohla prospět.

Sławiński posléze ani nevyloučil možnost, že bychom se v budoucnosti mohli dočkat Sniper Ghost Warrior 4, ale jestli se tomu někdy stane, to odhalí pouze čas.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 by tedy příští rok měl vyjít na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na nových konzolích bude titul hratelný minimálně skrze zpětnou kompatibilitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama