Šokující zpráva: Sběratelská edice pro Titanfall bez exkluzivních DLC
Titanfall Novinka Šokující zpráva: Sběratelská edice pro Titanfall bez exkluzivních DLC

Šokující zpráva: Sběratelská edice pro Titanfall bez exkluzivních DLC

Michal Burian

Michal Burian

29

Místo toho láká na sběratelskou sošku a art book. Střílečka od ex-tvůrců Call of Duty vyjde 14. března 2014 <strong>+ nový trailer a informace o české EA</strong>.

Reklama

V poslední době jsme si zvykli, že vydavatelské společnosti do sběratelských edic zahrnou i exkluzivní dodatečné balíčky, které mají hráče ještě více nalákat. U Titanfall od Respawn je to ale úplně jinak. U této hry sběratelská edice nenabídne žádná DLC, místo toho láká naexkluzivní ručně dokončený diorama model titána třídy Atlas o výšce 45 cm a art book. Hráči, kteří si předobjednají libovolnou edici Titanfallu u vybraných obchodníků, navíc obdrží jako dárek exkluzivní plakát Atlase.

"Pokud budeme nabízet DLC k Titanfall, budou samostatné, nikoliv pro jednotlivé edice hry," vysvětlují autoři na oficiálních stránkách.

Sběratelská edice bude stát 299,99 amerických dolarů. K dispozici bude i standardní edice bez sběratelských předmětů, a to 14. března ve verzích pro PC, Xbox 360 a Xbox One.

„Od okamžiku prvního představení hry v červnu jsme ohromeni pozitivní reakcí na Titanfall,“ říká Vince Zampella, spolutvůrce Call Of Duty a spoluzakladatel Respawn Entertainment. „Ohlas, který k nám proudí od fanoušků, tým v poslední fázi vývoje nesmírně povzbuzuje a motivuje k uvedení zážitku, který dostojí všem očekáváním.“

Titanfall už stihl posbírat více než 80 ocenění odborné kritiky, která vyzdvihuje jedinečnost a inovačnost jeho multiplayeru, dynamickou akční hratelnost a svěží koncepci střídání postav pěšáka a pilota 7 metrů vysokých a obrněných titánů. Tým studia Respawn Entertainment je složen z klíčových osobností, tvůrců a designérů velmi úspěšné série Call Of Duty.

Děj hry je zasazen do válečného konfliktu budoucnosti, kde proti sobě stojí armády Mezihvězdné korporace a Milice. Akce se vyznačuje vysokým tempem a jedinečnou pestrostí. Díky technologiím budoucnosti mohou postavy běhat po zdech nebo vyskakovat do obrovských výšek. Ovšem nejvýraznějším prvkem hry je možnost ovládat tzv. titány – dvounohé mechanické válečné stroje s mohutnou palební silou.

Nový trailer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama