Sony nemůže zaručit, že někdy vyjde PS Plus edice DriveClub
Driveclub Novinka Sony nemůže zaručit, že někdy vyjde PS Plus edice DriveClub

Sony nemůže zaručit, že někdy vyjde PS Plus edice DriveClub

Michal Burian

Michal Burian

19

<strong>Aktualizace: PlayStation Plus edice je stále v plánu</strong>.

Reklama

Aktualizace: Mluvčí společnost Sony musel objasnit včerejší rozhovor s prezidentem SCEE. Jim Ryan nešikovně řekl, že nedokáže zaručit, zda někdy slibovaná ořezaná PlayStation Plus edice závodů DriveClub vyjde. Mluvčí Sony nově pro Eurogamer potvrdil, že se s PS Plus edicí stále počítá.

„Neustále pracujeme na zlepšení serverů, aby nám umožnily vydat PS Plus edici. V současné době pro vás nemám informace o tom, kdy si ji hráči budou moci stáhnout.“

Původní zpráva

Dámy, pánové a milé děti, pohádka pokračuje. Asi tak nějak by se dal jednoduše shrnout příběh ořezané PlayStation Plus edice závodů DriveClub, která nám byla slíbena ještě před vydáním plné verze. Na PS Network měla být ke stažení zároveň s finální verzí a za úkol měla mít přesvědčit zbytek hráčů, aby si DriveClub na PS4 zahráli a nejlépe si koupili plnou verzi. To bylo ale v roce 2014, DriveClub vyšel 7. října 2014. Ale kde nic, tu nic.

Od loňského podzimu stále slýcháme, že jednoho dne se PS Plus edice DriveClub dočkáme. Producent hry ji slíbil po vyladění hry, kdy budou servery stabilní a zvládnou další nápor hráčů. Hře se v současné době daří dobře, poporodní problémy byly zažehnány a tak by se dalo předpokládat, že nic nebrání tomu, aby PS Plus edice vyšla. To si ale nemyslí v Sony.

Jim Ryan, manažer SCEE, v rozhovoru pro deník Metro byl dotázán, aby něco řekl o PS Plus edici, která byla oznámena již v červnu 2013. Ryan ale odpověděl dosti vyhýbavě a akorát prohlásil, že se PS Plus edicí zabývají.

Když se ho redaktor zeptal znovu a tentokrát svou otázku položil tak, zda někdy PS Plus edice DriveClub vyjde, tak dostal odpověď: „V této chvíli vám nemám co říct“.

To je dost podivná odpověď, vypadá to, že ani sama Sony neví, zda někdy tahle ořezaná bezplatná verze pro předplatitele PS Plus vůbec vyjde. Bližší odpovědi jsme se už nedočkali, místo toho se prezident evropské Sony zaměřil na problémy, kterým vývojáři DriveClub čelili. Prohlásil, že rozhodně neusnuli na vavřínech a stále tvrdě pracují, aby odčinili problémy v době uvedení hry na trh.

„Lidé pracovali 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, aby vše napravili.“

V plánu bylo, že PlayStation Plus edice obsáhne 11 tratí v Indii, 10 automobilů a přístup ke všem herním módům. Otázkou ovšem je, zda se jí vůbec někdy dočkáme…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama