Sony nevylučuje kolekci Killzone pro PS4
Killzone Novinka Sony nevylučuje kolekci Killzone pro PS4

Sony nevylučuje kolekci Killzone pro PS4

Michal Burian

Michal Burian

15

Zatím ve vývoji není. Pokud by k tomu došlo, musí nejprve Sony najít vhodné studio.

Reklama

Mnozí z vás se na remastery nedívají s radostí a tvrdí, že jde o zbytečné vylepšování starších her. V Sony na to ale mají jiný názor, remasterované hry (zejména The Last of Us) se prodávají dobře a navíc japonskou společnost pohání skutečnost, že pouze polovina majitelů PS4 měla PS3. Jde tak o skvělou příležitost, jak hráčům připomenout nezapomenutelné chvilky z minulé generace a připravit je na pokračování.

Pokud prahnete po remasteru Killzone, tak si zatím budete muset počkat. Shuhei Yoshida, prezident Sony Worldwide Studios, se na EGX 2015 pro britský Eurogamer nechal slyšet, že zatím nemají ve vývoji kolekci Killzone pro PlayStation 4. Pokud by se rozhodli pro remaster Killzone, tak musejí nejprve najít vhodné studio, které by se o vylepšení a portování na novou generaci postaralo. Guerrilla Games na to totiž nemají čas, ti se naplno věnují akci Horizon: Zero Dawn, kde budeme lovit mechanické dinosaury v otevřeném světě.

V případě Uncharted: The Nathan Drake Collection od Bluepoint Games jde vše podle plánu, kolekce vyjde již 7. října 2015. Zatím se můžete podívat na naše hraní vylepšeného prvního dílu. Recenzi na Zingu očekávejte již 30. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama