Sony potvrdilo zrušení MMO The Agency
Planetside 2 Novinka Sony potvrdilo zrušení MMO The Agency

Sony potvrdilo zrušení MMO The Agency

Michal Burian

Michal Burian

2

Místo toho se bude soustředit na PlanetSide a EverQuest.

Reklama

Sony Online Entertainment v noci potvrdila dřívější zprávy, že zrušila vývoj špionážního MMO The Agency a uzavřela tři studia, s čímž souvisí také propuštění 205 zaměstnanců.

"Součástí naší strategie je snižování nákladu a zefektivnit globální síly. SOE tímto oznamuje, že propustí 205 zaměstnanců a uzavře tři vývojářská studia, konkrétně v Denveru, Seattlu a Tucsonu," dočteme se v prohlášení.

"V rámci této restrukturalizace rušíme vývoj titulu The Agency, abychom mohli soustředit zdroje na rozvoj dvou nových MMO založených na značkách PlanetSide a EverQuest."

"Toto strategické rozhodnutí nebude mít žádný dopad na stávající portfolio on-line her, navíc se práce z Denveru a Tucsonu přesune do našeho sídla v San Diegu," ujišťuje Sony fanoušky.

Společnost Sony tak vůbec poprvé promluvila o spekulovaných masivně multiplayerových verzí PlanetSide a EverQuest – první jmenovaná hra by měla nést pracovní název PlanetSide Next a podle nepodložených informací by měla vyjít ještě v tomto roce.

Pro úplnost dodejme, že The Agency měl být masivně multiplayerový titul ze světa špionů. Hráče měl lákat především na moderní prostředí plné násilí, tajných špionů a drsných žoldáků. V tomhle světě neměl existovat žádný zákon, každá strana měla využívat nejmodernější technologie a nebála by se ani účelných taktik či intrik.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama