Sony prodává PlayStation VR se ziskem
Novinka Sony prodává PlayStation VR se ziskem

Sony prodává PlayStation VR se ziskem

Michal Burian

Michal Burian

29

Společnost kvůli tomu nebude ve ztrátě. Věděli jste, že PS VR jde připojit i ke konkurenčním konzolím?

Reklama

Včera se na pultech obchodů objevily brýle pro virtuální realitu, které jsou určeny ke konzoli PlayStation 4. V minulosti společnosti Sony se již několikrát stalo, že prodávala svůj produkt se ztrátou. Jinými slovy, že výroba a vývoj nové technologie byl nákladný, ale neodpovídala tomu prodejní cena. Jde o běžnou situaci, výrobce ztrátu dohání na prodeji softwaru - takto to bylo u PS3. To ale není případ PlayStation VR.

PlayStation VR se prodává se ziskem, vzkázal Shawn Layden ze Sony Worldwide Studios přes Polygon. A zopakoval, že každé zařízení, které prodávají od dob PS4, je v plusu.

Teď jedna perlička. Jeden hráč zjistil, že PlayStation VR jde připojit i ke konkurenčním konzolím, konkrétně k Xboxu One i Wii U. Pochopitelně nedostanete virtuální realitu, místo toho si užijete filmový režim. Pokud to budete zkoušet, tak pozor, velká obrazovka v brýlích má na Xboxu One a Wii U velmi nízké rozlišení, je blízko vašich očí (ve 2D) a nefunguje 3D audio, stejně tak nereaguje hra na pohyby vaší hlavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama