Sony údajně chystá Pro verzi ovladače DualSense
Novinka Sony údajně chystá Pro verzi ovladače DualSense

Sony údajně chystá Pro verzi ovladače DualSense

Jan Urbančík

Jan Urbančík

6
Platformy PlayStation PlayStation 5

Má mít zadní "pádla" a odnímatelné páčky.

Reklama

Další den, další článek Toma Hendersona s exkluzivními informacemi. Renomovaný insider opravdu nelení a ve středu přišel s další, velmi zajímavou zprávou, která se tentokrát týká konzole PlayStation 5, respektive jejího příslušenství.

Podle zdrojů Hendersona má totiž Sony připravovat Pro verzi ovladače DualSense. Nese prý kódové označení "Hunt" a asi největší změnou mají být odnímatelné páčky. To může přijít vhod například v případě driftování, které je u DualSensu poměrně častným problémem. U Pro verze stačí nahradit pouze páčku jako takovou a nemusíte vyměňovat celý ovladač.

Dalším přídavkem pak mají být zadní "pádla", která najdete například i na Xbox Elite Controlleru. Jde o další tlačítka, jež si můžete naprogramovat podle toho, na co je zrovna ve hře budete potřebovat.

Poslední (Hendersonovi známou) změnou jsou pak zarážky na triggery, které zajistí, že nemusíte zatlačit spoušť až úplně dolů. Může se to hodit například v kompetitivních titulech.

Insider tvrdí, že má k dispozici také obrázky ovladače, ale zavázal se, že je nezveřejní. A kdy se dočkáme oficiálního oznámení? Možná už na konci měsíce, kdy má prý Sony oznámit něco ohledně hardwaru. Potvrzené to ale Henderson zatím nemá. Slíbil, že zkusí zjistit více informací do konce týdne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama