Sony vypne servery několika her, včetně Gran Turisma 5
Gran Turismo 5 Novinka Sony vypne servery několika her, včetně Gran Turisma 5

Sony vypne servery několika her, včetně Gran Turisma 5

Michal Burian

Michal Burian

24

Multiplayer si brzy nezahrajete ani u Resistance, MAG nebo SOCOM.

Reklama

Společnost Sony oznámila, že během nadcházejících měsíců vypne servery pro několik PlayStation 3 titulů. Již dříve bylo potvrzeno, že 28. ledna dojde k vypnutí serverů pro MAG, SOCOM Special Forces a SOCOM Confrontation.

28. března bude následovat Resistance: Fall of Man, Resistance 2 a Resistance 3. 20. května se k nim pak přidá Gran Turismo 5, které rovněž nebudete moci hrát online s ostatními hráči.

Pokud nějakou z výše zmíněných her máte, zejména pak ty závislé na multiplayeru, tak se s nimi můžete pomalu, ale jistě loučit. Pak už totiž budou zcela nehratelné.

Za ty roky jsme si už zvykli, že firmy vypínají servery starších titulů, zejména u těch, které už hráči tolik nehrají online. S největší pravděpodobností budou servery těchto her využity pro připravované tituly, které vyjdou pro PS3 a PS4.

První Resistance vyšlo v roce 2006, pokračování jsme se dočkali o dva roky později a v roce 2011 následoval třetí díl. SOCOM Confrontation bylo v Evropě dostupné od března 2009, MAG v lednu 2010, SOCOM Special Forces v dubnu 2011 a Gran Turismo 5 se přiřítilo do obchodů v listopadu 2010.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama