Souhrn recenzí Diablo IV
Diablo 4 Novinka Souhrn recenzí Diablo IV

Souhrn recenzí Diablo IV

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

23
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Už 6. 6. vychází oficiálně jeden z nejočekávanějších titulů tohoto roku Diablo IV z dílen Blizzard Entertainment. Část zahraničních recenzí orientovaná na všechny platformy je však venku už nyní.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí Diablo IV

PCGamesNa

Diablo 4 ztělesňuje podstatu toho, co dělá Diablo tak skvělým, bere nejlepší prvky svých předchůdců a sešívá je dohromady, aby vytvořilo neustále se měnící a vyvíjející se chiméru, u které se nemůžeme dočkat, až jí budeme hrát další roky.

100 %

GamingTrend

Diablo IV představuje pro sérii obrovský posun směrem k otevřenějšímu světu, který je tak nějak stejně lákavý pro nové hráče jako pro navracející se veterány. Komplexnost se mísí s flexibilitou a vytváří hru, která vás jistě pohltí na stovky, ne-li tisíce hodin. Diablo IV je hra, na kterou jsme čekali, a pro tým Blizzard je to návrat do formy.

100 %

VGC

Požadavek na neustálé připojení k síti je u Diabla 4 na škodu a několik tříd se poněkud pomalu rozjíždí, ale jsme schopni shromáždit jen drobné výtky. Díky tomu se jedná o přední hrou roku a nejlepší hrou Blizzardu od Diabla 3.

100 %

COGconnected

Diablo IV je skutečným nástupcem druhé hry, který vrací sérii k jejím temným, gotickým kořenům s divokým, operním příběhem a odvážnými postavami. Hratelnost je stejně návyková jako kdykoli předtím a rozsáhlá kampaň je jen začátkem obrovského množství obsahu, který můžete zažít. Ačkoli Blizzard stále postrkuje design Diabla směrem k multiplayeru a kooperaci ve stylu MMORPG, o zábavu nemají nouzi ani sóloví hráči, i když některé boses je lepší lovit s přáteli. Díky nadstandardním produkčním hodnotám a přesvědčivým postavám a soubojům je Diablo IV tak dobré, jak jen tento žánr může být.

94 %

Forbes

Moje dojmy jsou na základě toho, co jsem zatím zažil, veskrze pozitivní, od mapy přes hratelnost až po nové systémy, a dokonce i příběh, který jsem nečekal. Zdá se, že to Blizzard opravdu zvládl na jedničku. Jediným důvodem negativního přijetí mohou být technické problémy znemožňující lidem poklidné hraní. Jakmile se to ale rozjede? Ano, myslím, že se vám Diablo 4 bude líbit.

90 %

Push Square

Diablo 4 je skutečným nástupcem starých časů akčních RPG a vyzařuje kvalitu ve svých frenetických soubojích a hlubokém, poutavém vývoji postav. Vypráví komplexní, drsný příběh zasazený do temně krásného světa Sanctuary. A co víc, poskytuje pevný základ pro další roky obsahu Diabla.

90 %

Eurogamer Polsko

Diablo 4 je pro fanoušky série jistě chutnou nabídkou, ale jejich apetit nemusí být zcela ukojen. Opakující se povaha vedlejších aktivit a jejich malé odměny nás směřují k příběhu, který zpočátku také nechává hodně na holičkách. Naštěstí základy pro další vývoj jsou solidní, souboje jsou uspokojivé a velikost světa nabízí spoustu možností, co dělat.

80 %

Destructoid

Pro fanoušky série je Diablo 4 přesvědčivým argumentem, aby se stalo vaší další hlavní hrou. Pro všechny ostatní se nad touto rafinovanou formulí akčního RPG vznáší strašidlo kosmetických mikrotransakcí a prvků živé služby.

80 %

GameSpot

Diablo IV se v tuto chvíli nevyhne srovnání s minulostí série, do níž patří, ale naštěstí je to hra, která byla vytvořena s důrazným vědomím toho, co způsobilo, že každý z dílů byl buď uctíván, nebo zatracován. Představuje odměřený přístup ke kombinaci mnoha prvků z předchozích dílů, které fungovaly v systému, jenž působí jako nový etalon akčních RPG. V kombinaci s novým měřítkem pro vyprávění příběhu v sérii a pevným příběhovým základem pro případná nová dobrodružství je snadné vidět Diablo IV jako něco, co budu ještě dlouho pravidelně kontrolovat.

80 %

VG247

Diablo 4 je dobré, ale mohlo být víc. Jako celek je to zatraceně dobrý příspěvek do série a drtivé většině hráčů poskytne zatraceně dobrou zábavu. Když pomineme chyby a obavy z živé služby, je to dobrý balík (i pro hráče, kteří si více oblíbili staré způsoby). Vývojářský tým si dal záležet, aby z pekla vytáhl ty nejlepší kousky Diabla, které se osmělily a obohatily. Nikdy se však nevrátíte z mrtvých bez jedné nebo dvou ponurých trofejí, které vám připomenou časy na dně, že?

80 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama