Souhrn recenzí hry Marvel's Midnight Suns
Novinka Souhrn recenzí hry Marvel's Midnight Suns

Souhrn recenzí hry Marvel's Midnight Suns

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již tento pátek vychází na platformy PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series hra Marvel's Midnight Suns od zkušených vývojářů ze studia Firaxis Games.

Jaké známky si odnáší od zahraničních recenzentů?

Souhrn recenzí hry Marvel's Midnight Suns

 

GamesHub

Ačkoli jsou ve hře nadpřirozené nápady inspirované jedním z nejpodivnějších období marvelovských komiksů, zůstává novinka při zemi a své vynikající taktické souboje prokládá silnými emocemi. I v temných časech může stále svítit světlo - a ve hře Marvel's Midnight Suns jste tímto světlem vy a váš tým hrdinů.

100 %

Player 2

Společnost Firaxis ve své první nové IP od doby, kdy se před deseti lety ujala hry Xcom, jen dále upevnila svou pozici pravděpodobně nejlepšího vývojáře strategických her na světě. Midnight Suns je zkrátka hra, kterou si musí zahrát i ti, kteří nejsou zvyklí na tahové taktiky.

100 %

VGC

Marvel's Midnight Suns kombinuje návykovou a hlubokou strategickou hratelnost s postavami, díky nimž jsou okamžiky mimo akci stejně bohaté a zábavné. Dlouhá kampaň plná misí, na které se můžete vydat, a vztahů, které si vytvoříte s nejmocnějšími hrdiny Země, dělá z Marvel's Midnights Suns klasickou moderní strategii a jedno z největších překvapení roku 2022.

100 %

Cultured Vultures

Marvel' Midnight Suns je mimořádně hutný hybrid mnoha různých žánrů a stylů a zároveň je to naprosto úchvatná zábava a jeden z nejlepších titulů roku 2022.

95 %

GameGrin

Hře Marvel's Midnight Suns se podařilo splnit očekávání díky příjemnému hereckému obsazení, poutavému příběhu a jedinečné tahové a karetní hratelnosti, která hru trochu zpestřuje. Nebýt hry Marvel's Spider-Man Remastered, jednalo by se bez problémů o nejlepší hru od Marvelu.

90 %

IGN France

Marvel's Midnight Suns je naprostý triumf, a to jak jako vynikající taktické RPG, tak jako epické dobrodružství.

90 %

PCGamesN

Hra o superhrdinech, která dráždí mozek stejně jako srdce, s bohatými strategickými mechanismy, skvělým scénářem a úžasnými postavami. Odhlédneme-li od několika chyb a vizuálních problémů, jedná se o skvělé taktické RPG.

90 %

The Loadout

Marvel's Midnight Suns předčil očekávání. Přináší skvěle odměňující bojový systém, který se vyrovná XCOMu, a svět plný postav, o kterých se budete chtít dozvědět více.

90 %

Dexerto

Marvel's Midnight Suns jasně září v roce plném vynikajících strategických RPG díky upřímné lásce k licenci a obrovskému seznamu fantasticky realizovaných postav, které doplňuje jedinečný karetní bojový systém... I když hra obsahuje nějakou tu nadbytečnou obsahovou výplň, stále se jedná se o zajímavé a nové pojetí Marvelu, u kterého se nemohu dočkat dalších dílů.

80 %

PC Games

Marvel's Midnight Suns má řadu zvláštností, které jsou samy o sobě zanedbatelné, ale v souhrnu ubírají na herním zážitku. I přes tyto vychytávky jsme se však u hry zatraceně dobře bavili. Přináší přesně to, co jsme od taktického RPG se superhrdiny očekávali: strhující bitvy, skvělé postavy a obrovský rozsah, který nás na dlouhou dobu zabavil. Pro někoho, kdo má brýle fanouška Marvelu, je Marvel's Midnight Suns skvělá hra. Ale nakonec v nás zůstává i trochu pocit, že s trochou větší péče a vypilovanosti z toho mohlo být víc.

80 %

Destructoid

Midnight Suns není to, co jsem očekával, naštěstí v dobrém slova smyslu.

75 %

The Enemy

Dějová linie, která není zajímavá a souboje, které se opakují, nepřinášejí hráčům Marvel's Midnight Suns dlouhotrvající zábavu. Přesto hra po nějakou dobu dokáže zabavit a přináší bohatý obsah v podobě interakcí mezi hrdiny, díky nimž mohou fanoušci komiksů a filmů od Marvelu odcházet s rozzářenýma očima.

60 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama