Souhrn recenzí PC verze hry Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
Novinka Souhrn recenzí PC verze hry Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Souhrn recenzí PC verze hry Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC

Jaké známky si nová verze odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

PC hráči se již dnes dočkali vydání další původně PlayStation exkluzivní hry, kterou je tentokrát Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

Jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů? Na to se můžete podívat níže.

Souhrn recenzí PC verze hry Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

GamersRD

Jedná se o další port, který obohacuje knihovnu hráčů na PC o vynikající grafiku, rozvinutou hratelnost a skvělou optimalizaci. Jde o důstojné minipokračování původní hry, která byla komunitou nedoceněna i přes svůj zajímavý příběh a poměrně poutavé vyprávění.

100 %

God is a Geek

Miles Morales na Steam Decku a PC je opět dalším triumfem PlayStationu, jehož jediným skutečným negativem je fakt, že má delší načítací časy než na PS5.

95 %

Worth Playing

Stejně jako její předchůdce je i hra Marvel's Spider-Man: Miles Morales ukázkou toho, jak správně udělat hru se superhrdiny. Pohyb je vzrušující, souboje jsou dobře zpracované vzhledem k množství možností, které máte k dispozici, a obsahuje více než dostatek věcí, které vás zabaví, ale nebudou vás nudit. Skutečnost, že to všechno dokáže v kompaktnějším balíčku (co se herních hodin týče), svědčí o dotaženém designu, zatímco příběh je díky novému obsazení postav poutavější. Díky prezentaci, která je lepší než na PS5, a za předpokladu, že máte silný hardware, je Miles Morales pro hráče na PC snadno doporučitelný.

90 %

PC Games

Skvělá hra, skvělé provedení: Stejně jako jeho předchůdce je Miles Morales kompetentním portem, který na PC neponechává nic, co by se dalo vylepšit.

90 %

Twinfinite

Nehledě na cenu je Marvel's Spider-Man: Miles Morales na PC technickou podívanou s možností hrát se skvělou obnovovací frekvencí displeje. Pokud jste tak ještě neučinili, vřele doporučuji zakoupit Milese Moralese v první větší slevě.

90 %

GameSpew

Hra Marvel's Spider-Man: Miles Morales byla skvělá už v roce 2020, kdy byla uvedena na trh, a je taková i nyní. Její původ jako samostatného rozšíření znamená, že je o poznání kratší než Marvel's Spider-Man Remastered, ale má příjemnější příběh a lepší hratelnost. Díky ní je houpání v ulicích New Yorku a boj se zločinem za pochodu naprostým požitkem. A tento port pro PC je v podstatě bezchybný.

90 %

PC Gamer

Vynikající evoluce svého předchůdce, která sice převzala některé jeho slabiny, ale ještě více posílila jeho přednosti.

84 %

Attack of the Fanboy

Ať už se v roli Milese Moralese proháníte městem poprvé, nebo se do PC verze vrháte podruhé poté, co jste si hru jednou zahráli na PlayStationu, je hra Marvel's Spider-Man: Miles Morales na PC vynikajícím zážitkem.

80 %

Dexerto

Pokud jste fanoušky původního Spider-Mana od Insomniacu nebo jen chcete kompaktnější zážitek než kterým je hlavní hra, můžete s klidem v duši sáhnout po Miles Morales. PC port je vynikající v mnoha různých ohledech, a ano, pokud hrajete na Steam Decku, budete se také skvěle bavit.

80 %

Naší recenzi si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama