Souhrn z 505 Games Showcase
Novinka Souhrn z 505 Games Showcase

Souhrn z 505 Games Showcase

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Tři hry a jedno překvapení.

Reklama

Italská společnost 505 Games se zaměřuje na vydávání především "AA" produkce, ale v posledních letech už několikrát zamířila do těch nejvyšších pater herního průmyslu, ať už jde o hru Control či Death Stranding ve verzi pro PC. Letos se vydavatel rozhodl uspořádat svou první herní konferenci, na níž podrobně ukázal tři hry a následně oznámil jeden úplně nový titul.

Among the Trolls

Jako první přišel na řadu survival Among the Trolls, což je first-person survival z prostředí finských lesů. Vydáme se hledat své ztracené prarodiče, jenže kvůli strastiplné cesty se musíme naučit, jak přežít v divočině.

Hra míří na Steam v předběžném přístupu, zatím ale nemá stanovené datum vydání.

Stray Blade

Akční RPG s adventurní explorací, tak vývojáři popisují hru Stray Blade. Těšit se máme na měnící se prostředí, souboje či prozkoumávání ruin.

Titul vyjde ještě letos, a to na PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S.

Eiyuden Chronicle: Rising

Připomínka nedávno vydaného JRPG, jež je dostupné na platformách PC, PlayStation 4 a 5, Xbox Series X|S i Nintendo Switch.

Miasma Chronicles

Na konec si 505 Games nechali menší překvapení, na které ovšem vývojáři lákali už pár dní předem. Ukázali teaser na novou hru od tvůrců Mutant Year Zero, jež dorazí příští rok na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Věnovali jsme jí samostatný článek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama