Soundtrack k Mass Effect 3 vytvořil autor Black Swan
Mass Effect Novinka Soundtrack k Mass Effect 3 vytvořil autor Black Swan

Soundtrack k Mass Effect 3 vytvořil autor Black Swan

Michal Burian

Michal Burian

7

Clint Mansell, skladatel hudby pro film Black Swan a hlavní zpěvák a kytarista britské skupiny Pop Will Eat Itsel, potvrdil, že složil soundstrack pro očekávaný třetí díl akčního RPG titulu Mass Effect 3.

Reklama

"V letošním roce skutečné dělám na videohrách. Konkrétně na Mass Effect 3, kde jsme spíš jakýmsi DJ," prozradil na svém webu Clinton Darryl Mansell.

Mansell musel vytvořit hned několik různých hudebních stylů, aby odpovídaly tomu, co hráč ve hře dělá. Podle jeho slov se jedná o velmi těžkou, avšak zábavnou a nevídanou práci, kterou si užívá plnými doužky.

"Musím být schopen vyrazit hráčům dech, přispět na celkové atmosféře a přinést bolest, pokud je to potřeba," upřesnil Mansell.

Clinton Darryl Mansell se narodil 7. ledna 1963 v Coventry v Anglii a má za sebou velmi pestrou kariéru. Byl hlavní zpěvák a kytarista britské skupiny Pop Will Eat Itsel a sloužil hudbu pro několik filmů, včetně Moon, Doom, Sahara, The Hole či k již zmíněnému Black Swan.

Mansell se na sérii Mass Effect podílí vůbec poprvé. Soundtrack v předchozích dvou dílech měl na svědomí Jack Wall.

Mass Effect 3 vyjde na konci letošního roku pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Více informací se dočtete v našem dřívějším zpravodajství.

Níže naleznete menší ukázku jeho tvorby:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama