Spaní jako v herní bavlnce
Novinka Spaní jako v herní bavlnce

Spaní jako v herní bavlnce

Xzone

Xzone

1

Netradiční povlečení pro hráče i filmové fanoušky.

Reklama

Inzertní PR článek.

Není nic lepšího, než si jít lehnout po celonočním hraní své aktuálně oblíbené hry a zavítat do říše snů. Nicméně, tento zážitek se dá mnohonásobně vylepšit. Tím nemyslíme jen luxusní matrací, ale i povlečením! A co teprve povlečením s motivem vaší oblíbené hry, filmu nebo seriálu?

Pokrýt všechny by bylo náročné, ale pár bychom pro vás měli. Můžeme vás třeba poslat do Bradavic ze světa Harry Pottera, díky perfektnímu tématickému povlečení. Hlavně pozor, abyste si při vstupu na nástupiště 9¾ nepřivodili nějaký úraz. To se stává lidem, kteří si úplně nepadli do oka s nějakým domácím skřítkem.

Spaní jako v herní bavlnce

Nebo byste se radši vypravili za vikingy z Assassin's Creed Valhalla? I s tím bychom mohli něco provést. Povlečení máme pro single pryčnu i pro společné vikingské lože. Navíc je povlečení oboustranné, takže během osamocených večerů můžete spát přitulení k Eivorovi a jindy zabalení do stylových sekyrek.

Spaní jako v herní bavlnce

Dokonce si můžete vysnít i vlastního draka a většinou není problém si ho vycvičit, stačí mu dát pár pamlsků a na hvízdnutí sedne, lehne nebo podpálí dům. Záleží na tom, co ho naučíte. Jen pak proboha nehvízdejte ve vlastním domě, pojištění majetku se na poškození drakem standardně nevztahuje.

No a v neposlední řadě jsou k dispozici i povlečení barevně neutrální, to pokud fandíte jednoduššímu stylu. Třeba povlečení s logem Marvel, Star Wars nebo Call of Duty.

Spaní jako v herní bavlnce

Možností je samozřejmě více. Hlavně vaše ratolesti mohou zažít snové dobrodružství třeba s Pikachu, Angry Birds nebo Minecrafákem. Pokud jste tady nenašli svou vysněnou destinaci, určitě se podívejte na naši kompletní nabídku na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama