Novinka Speciální skilly postav hry Persona 5 Strikers

Speciální skilly postav hry Persona 5 Strikers

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Obraťte výsledek bitvy a osvoboďte srdce nevinných.

Reklama

Než překročí hra Persona 5 Strikers hranice své domoviny, můžete podívat na nově vypuštěný trailer od společnosti Atlus. Tentokrát se pozornost soustředí na to, co se svými postavami mohou lidé v bitvě dělat. Jednoduše lze říct, že se seznámíte s tím, v čem každá Persona vyniká a díky čemu se budete v bitvách cítit výjimečně, když je použijete.

V Personě 5 se klasicky od sebe postavy liší díky různým dovednostem a podle toho je použít v boji. A i když je Persona 5 Strikers jakýmsi vedlejším musou spin-offem, postavy se od sebe liší speciálními druhy kouzel, schopnostmi a dovednosti jejich person. Každý se tak může hodit do úplně jiné situace, což právě pomáhá vysvětlit nejnovější video.

Jelikož se Persona 5 Strikers nedrží typického vzorce série Persona, nabízí každý trailer trochu jiný pohled na to, co můžeme čekat. Například video All-Out Action se zaměřilo na osobní vězení a na bitvy.

Persona 5 Strikers vyjde celosvětově pro PlayStation 4, Nintendo Switch a přes Steam pro PC 23. února. Konzolové verze ale v Japonsku najdete v prodeji pod názvem Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers. Vy si ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk. Pokud si hru předobjednáte v Digital Deluxe edici (PlayStation 4, Nintendo Switch a Steam), získáte přístup do hry o čtyři dny dříve, tj. 19. února.

Zdroj: Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama