Speedrun Zaklínače 3 trval testerům kolem 25 hodin
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Speedrun Zaklínače 3 trval testerům kolem 25 hodin

Speedrun Zaklínače 3 trval testerům kolem 25 hodin

Michal Burian

Michal Burian

78

Testeři ale znají hru skrz na skrz a vědí, kudy jít a co udělat.

Reklama

CD Projekt RED u očekávaného Zaklínače 3 láká na dobrodružství, které hráčům zabere kolem 100 hodin. Pokud byste se tomuto fantasy RPG více věnovali, tak se můžete dostat i na 200 hodin, přičemž samotný hlavní příběh má mít délku 50 hodin. Zapomenout nemůžeme ani na plánovanou dvojici placených datadisků, první bude mít desetihodinové dobrodružství, druhý dokonce dvacet hodin.

Všem je ale jasné, že Zaklínač 3 půjde proběhnout rychleji. V nedávném rozhovoru pro německý Gamereactor vývojáři prozradili, že testerům nejrychlejší speedrun trvat kolem 25 hodin, ale to zvolili nejlepší cestu a překlikali všechny dialogy. Zde je nutné zmínit, že testeři hru znají skrz na skrz a vědí, kam musejí jít a co udělat.

Bude zajímavé sledovat, zda se nějakému hráči podaří proběhnout Zaklínač 3 dříve. Troufnete si po kompletním dohrání zlomit rekord testerů CD Projektu RED?

Předobjednejte si Zaklínač 3 v našem obchodě GameExpres.cz na PC za 1099 Kč a na konzole PlayStation 4 a Xbox One za 1499 Kč. Všechny verze obsahují české titulky a navíc dostanete postupně 16 DLC zdarma. Slovenští hráči předobjednají na GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama