SpellForce 3 na prvních screenshotech
SpellForce 3 Novinka SpellForce 3 na prvních screenshotech

SpellForce 3 na prvních screenshotech

Michal Burian

Michal Burian

12

Pokračování legendární hry bude real-time strategie s RPG prvky. Odhaleny předběžné hardwarové nároky a detaily.

Reklama

Společnosti Grimlore Games a Nordic Games konečně uznaly, že přišel správný čas odhalit první detaily o připravované hře SpellForce 3. Dozvěděli jsme se tak důležité informace, prohlédnout si můžete debutové screenshoty a kouknout se na předběžné minimální hardwarové nároky.

„SpellForce 3 se vrací ke kořenům ságy SpellForce. Příběh se odehrává před SpellForce: The Order of Dawn, hráč se stává součástí bohatého fantasy světa nazvaného Eo,“ dočteme se na Steamu, kde dále stojí, že příběh má být epický a nevyžaduje, abyste znali dějovou linku předešlých her. I přesto ale fanoušci SpellForce najdou v pokračování spoustu zajímavých pojení.

Těšit se můžete na intriky, tajemství a hodně kořisti pro vašeho hrdinu. Když jsme u toho hrdiny, tak si budete moci vytvořit svou vlastní postavu a tu nadále přizpůsobovat pomocí různých skillů, které budete preferovat.

V zásadě půjde o mix real-time strategie s RPG prvky. Samotná kampaň má mít přes 30 hodin. Poté budete moci zavítat do multiplayeru nabízející různé módy. Zahrnout má kooperativní a kompetitivní hraní.

Předběžné minimální hardwarové požadavky

Operační systém: Windows 7, 8, Windows 10 (64 bit) Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2Ghz / AMD Athlon 64 X2 Paměť: 2 GB RAM Grafická karta: 1024 MB Direct3D 11 - GeForce GTX 470 nebo Radeon HD 5850 DirectX: Verze 11 Pevný disk: 10 GB volného místa Zvuková karta: kompatibilní s DirectX

SpellForce 3 očekávejte v příštím roce ve verzi pro PC.

Gameplay záběry z Gamescomu 2014

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama