Spider-Man 2 na PS5 se blíží, vybavte se limitovanou edicí konzole nebo exkluzivními bonusy ke hře
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Spider-Man 2 na PS5 se blíží, vybavte se limitovanou edicí konzole nebo exkluzivními bonusy ke hře

Spider-Man 2 na PS5 se blíží, vybavte se limitovanou edicí konzole nebo exkluzivními bonusy ke hře

Inzerce

Inzerce

7
Platformy PlayStation PlayStation 5

Ve slevě zakoupíte ovladače DualSense a řadu her včetně The Last of Us Part II nebo Horizon: Forbidden West.

Reklama

Zatímco Xbox hráči dostali konečně pořádnou konzolovou exkluzivitu v podobě Starfieldu, vlastníci PlayStationu se poctivě připravují na další z řady kvalitních titulů, který si zelený tým jen tak nezahraje. Samozřejmě je řeč o druhém Spider-Manovi. Do New Yorku se tentokrát vydáme s oběma pavoučími muži naráz. Peter Parker bude muset spojit síly s Milesem Moralesem a porazit nejen zákeřného Venoma. Předobjednávky na Spider-Mana 2 už běží a u JRC exkluzivně získáte při zakoupení hry také plakát a licencovanou Pop! figurku.

Jestliže poličku pod vaší televizí konzole ještě nezdobí, je ideální čas na pořízení. Limitovanou edici konzole i s hrou zakoupíte za 15 990 korun. Ušetřit můžete ještě víc, základní konzole totiž stojí jen 10 990 korun a v akci jsou i jednotlivé ovladače s cenou od 1 199 korun.

Ohledně doplnění vaší herní knihovny doporučujeme sáhnout po prvním Spider-Manovi v edici Miles Morales Ultimate. V podstatě jde o dvě hry za jednu cenu, navíc remasterované pro PS5. Ze své konzole tak dostanete maximum. Podzimní večery pak mohou patřit hitu Ghost of Tsushima Director's Cut za necelou tisícovku. Výběr titulů ve slevě je ovšem široký, proto ho necháváme na vás. Všechny slevy na JRC najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama