Novinka Spider-Man: Miles Morales - televizní reklama

Spider-Man: Miles Morales - televizní reklama

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

S velkou mocí přichází velká zodpovědnost.

Reklama

Co se musí PlayStationu nechat, tak je pěkné pokrytí trhu svými launch tituly na PlayStation 5. Díky předělávce Demon's Souls si své užijou zkušení hardcore hráči, Sackboy: A Big Adventure zase spíše míři na menší publikum a celé rodiny, zatímco Marvel's Spider-Man: Miles Morales nabídne zábavu pro lidi někde mezi, díky čemuž na něj dost možná čeká největší porce hráčů, což se ostatně projevilo i v naší anketě u herního menu, kde se titul umístil na krásném druhém místě.

A jelikož se vydání už nezadržitelně blíží, tak společnost vydala i oficiální televizní reklamu, kde náš hlavní hrdina bojuje proti posluhovačům Tinkerera, jenž bude hlavním záporákem.

"Miles Morales je Spider-Manem v této kompletně nové kapitole z univerza Marvel's Spider-Man. Hrajte za mladého superhrdinu a osvojte si jeho nové dynamické schopnosti. Když válka mezi nevyzpytatelnou energetickou společnosti Roxxon a hi-tech gangem The Underground začne ohrožovat jeho nově nalezený domov v Harlemu, Miles velice brzy zjistí, že s velkou mocí příchazí i velká zodpovědnost. Chce-li zachránit své milované blízké a lidi ve fiktivní verzi New Yorku, musí Miles nasadit oblek Spider-Mana a stát se jim." - zní oficiální popisek videa.

Někteří z vás pak dost možná postavu Milese Moralese ani nezná, kdy v takovém případě rozhodně doporučuji si přečíst komiksovou sérii Miles Morales: Ultimate Spider-Man od Briana Michaela Bendise, která je opravdu povedená a v knihovničce nejednoho komiksového nadšence by neměla chybět.

Případně se můžete podívat i na skvělý animák Spider-Man: Paralelní světy, jenž se v kinech objevil na konci roku 2018 a zaslouženě sbíral nadšené ohlasy. Ostatně právě oblek (včetně animací) z tohoto filmu naleznete i v samotné hře.

A když už jsme u těch obleků, tak si na své přijdou i lidé, co milují roztomilé kočičky (ačkoliv všichni víme, jaké to dokážou být potvory), jelikož v jedné z misí budete zachraňovat čtyřnohého chlupáče jménem Spider-Man (ach!), kdy při jeho úspěšné záchraně odemknete speciální skin, díky němuž budete v batohu nosit svého vlastního kočičího kamaráda, jenž se čas od času bude činit i v samotných soubojích.

Video pochází z YouTube kanálu serveru Game Informer

 

Fyzickou verzi pro obě platformy si můžete předobjednat v obchodě Xzone, kde se taktéž můžete těšit i na speciální dárek v podobě samolepek.

Samolepky jako bonus k objednávce hry v obchodě Xzone
Samolepky jako bonus k objednávce hry v obchodě Xzone

Případní zájemci si mohou titul pro PS5 pořídit v ultimátní edici, jejíž součástí je i remaster hry Marvel's Spider-Man, která vyšla v roce 2018 exkluzivně na PS4.

Nejpříjemnější zpráva pro tuzemské fanoušky pak jistě je, že se titul dočká české lokalizace v podobě titulků.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama